Ράλι Ακρόπολις: Αυτοκίνητο σηκώθηκε στις δύο ρόδες -Το επανάφεραν οι θεατές (Βίντεο)

Ράλι Ακρόπολις: Αυτοκίνητο σηκώθηκε στις δύο ρόδες -Το επανάφεραν οι θεατές (Βίντεο) Facebook Twitter
0

Πλούσιο θέαμα προσφέρει το Ράλι Ακρόπολις στα βουνά της Φθιώτιδας, όπου γίνονται τα περισσότερα χιλιόμετρα ειδικών διαδρομών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ένα παραλίγο, ατύχημα, κατέγραψεη  κάμερα, με τον οδηγό να σηκώνεται στις δύο ρόδες στην απογευματινή ειδική της Παύλιανης (SS11) η δεύτερη μεγαλύτερη σε μήκος 24,26 χιλιομέτρω.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, σε μια αριστερή στροφή, το «σκάψιμο» των πληρωμάτων που προηγήθηκαν έστησε «παγίδα» στο Βραζιλιάνικο πλήρωμα των Paulo NOBRE και Gabriel MORALES που τρέχουν με το Skoda Fabia RC2 Rally2 με αποτέλεσμα το αγωνιστικό τους αυτοκίνητο να σηκωθεί και να ακινητοποιηθεί στις δύο ρόδες.

Αμέσως οι θεατές έτρεξαν και τον έβαλαν ξανά σε αγωνιστική τροχιά και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NBA ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Αθλητισμός / NBA: Τι γνωρίζουμε για το σκάνδαλο με τη σικελική μαφία Κόζα Νόστρα που τάραξε τον «μαγικό κόσμο» του μπάσκετ

Πώς δρούσαν - Αποκαλύψεις για τους «στημένους αγώνες» - Έχουν συλληφθεί ο προπονητής των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Τσόνσι Μπίλαπς, ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, Τέρι Ροζίερ και ο 49χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Ντέιμον Τζόουνς
LIFO NEWSROOM
Ώρες και κανάλια για τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε

Αθλητισμός / Ώρες και κανάλια για τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε

Οι ελληνικές ομάδες επιστρέφουν στη δράση της Ευρώπης, με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να διεκδικούν πολύτιμους βαθμούς σε Europa και Conference League. Δείτε αναλυτικά τις ώρες, τα κανάλια και το πρόγραμμα της βραδιάς.
LIFO NEWSROOM