«Πρωταθλητής» της καραντίνας- Έκανε δέκαθλο μέσα στο δωμάτιό του

«Πρωταθλητής» της καραντίνας- Έκανε δέκαθλο μέσα στο δωμάτιό του Facebook Twitter
0

Τι κι αν δεν υπάρχει αγωνιστική δράση. Οι αθλητές, εγκλωβισμένοι και αυτοί στα σπίτια τους λόγω καραντίνας, βρίσκουν ευφάνταστους τρόπους για να ξεμουδιάσουν.

Βαράκια, λάστιχα και λοιπά όργανα γυμναστικής βγήκαν από τα ντουλάπια που ήταν ξεχασμένα, την εποχή της καραντίνας. Πολλοί στράφηκαν σε προγράμματα γυμναστικής, είτε για να διασκεδάσουν την πλήξη τους είτε για να φροντίσουν την υγεία του. Αλλά οι επαγγελματίες του είδους το προχωρούν ακόμη πιο μακριά, όπως έκανε ο Σιμόνε Καϊρόλι.

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους δεκαθλητές της Ιταλίας, ο οποίος- όπως και τόσοι άλλοι- δεν μπορεί να βγει από το σπίτι. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να «πάρει μέρος» σε ολόκληρο δέκαθλο, μέσα σε ένα δωμάτιο, αφού έκανε και τα 10 αγωνίσματα που περιλαμβάνει αυτό: 100 μ., μήκος, σφαιροβολία, ύψος, 400 μ., 110 μ. Εμπόδια, δισκοβολία, επί κοντώ, ακοντισμό και 1.500 μέτρα.

Το βίντεο θυμίζει μια ανάλογη έμπνευση που είχε πρόσφατα ο Φίλιπ Κλάιν Ερέρο, ο οποίος έκανε «αναρρίχηση» και «σκι» μέσα στο σαλόνι του σπιτιού του.

Πάντως, οι αθλητές των σύνθετων αγωνισμάτων του στίβου- δέκαθλο στους άνδρες, έπταθλο στις γυναίκες- φαίνεται ότι έχουν ιδιαίτερη φαντασία. Η Καταρίνα Τζόνσον- Τόμπσον, η Βρετανίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια του επτάθλου, έκανε πρόσφατα και τα επτά αγωνίσματα στο σπίτι της, με κάποια «βοήθεια» από τα σκυλιά της.


Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα αφήσει την καριέρα του στη μέση; « Δεν έχει νόημα να αγωνίζομαι»

Αθλητισμός / Γιατί ο Στέφανος Τσιτσιπάς σκέφτεται να αφήσει την καριέρα του στη μέση: «Δεν έχει νόημα να αγωνίζομαι»

Απογοητευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το ματς με τον Ρογέ για τον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την καριέρα του αν συνεχίσει να υφίσταται το πρόβλημα στη μέση του
LIFO NEWSROOM
Κριστιάνο Ρονάλντο: Παραμένει στην Αλ Νασρ και τη Σαουδική Αραβία μέχρι το 2027

Αθλητισμός / Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άλλαξε γνώμη και γράφει ιστορία στη Σαουδική Αραβία μέχρι τα 42 του - Το νέο «χρυσό» συμβόλαιο

Το νέο του συμβόλαιο αυξάνει της ήδη εντυπωσιακές απολαβές του και τον κρατά στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ρίτσαρντ Σιάο: To «χρυσό παιδί» της Wall Street επενδύει στον Άρη – Ποιος είναι ο 24χρονος φίλος του Αντετοκούνμπο

Αθλητισμός / Ρίτσαρντ Σιάο: To «χρυσό παιδί» της Wall Street επενδύει στον Άρη – Ποιος είναι ο 24χρονος φίλος του Αντετοκούνμπο

Στενός φίλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, λάτρης του μπάσκετ και με βλέψεις για το ΝΒΑ, ο Σιάο αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας της Θεσσαλονίκης με όραμα και επενδυτικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM