Πρωταθλητής Ελλάδος στο βόλεϊ ο Ολυμπιακός

Πρωταθλητής Ελλάδος στο βόλεϊ ο Ολυμπιακός Facebook Twitter
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
0

Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας για την περίοδο 2017-18, στην Α1 Ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» εκθρόνισαν από την κορυφή τον ΠΑΟΚ, που κατακτούσε τον τίτλο τα τελευταία τρία χρόνια και με 3-0 νίκες στη σειρά των τελικών πιστοποίησαν την αναμφισβήτητη κυριαρχία τους για φέτος, κατακτώντας αήττητοι το 28ο τρόπαιό τους και πρώτο μετά το 2014, με 5-0 νίκες επί του «Δικεφάλου» στο εφετινό πρωτάθλημα.

Τα σετ: 25-22, 25-21, 25-20.

Ο «Δικέφαλος» ήταν άξιος φιναλίστ, προσπάθησε για τη νίκη που θα τον ξανάβαζε στη διεκδίκηση της ανατροπής, αλλά η υποδοχή του και τα ποσοστά στην επίθεση δεν ήταν ανταγωνιστικά κι έτσι μετά από τρεις συνεχείς τίτλους παρέδωσε τα σκήπτρα στον Ολυμπιακό.

MVP του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Βούλγαρος διεθνής ακραίος των «ερυθρολεύκων» Τοντόρ Αλεξίεφ, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των «ερυθρολεύκων» και άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα.

Η απονομή του Κυπέλλου έγινε από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρο, στον αρχηγό Κώστα Χριστοφιδέλη, που πανηγύρισε το 10ο πρωτάθλημα στην καριέρα του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM