ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Πόλο: Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική Εφήβων

Πόλο: Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική Εφήβων Facebook Twitter
Φωτογραφία: Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας
0

Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης προκρίθηκε η Εθνική Εφήβων, που συνεχίζει τη θριαμβευτική της πορεία στην Γεωργία και πλέον βρίσκεται στην κορυφαία τετράδα της Ευρώπης. 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε με 5-3 τη Σερβία και θα επιδιώξει πλέον να κατακτήσει ένα μετάλλιο, όπως είχε κάνει πέρυσι η αντίστοιχη ομάδα στο Παγκόσμιο.


Με βασικό όπλο για άλλη μία φορά την άμυνα, αλλά και με πλουραλισμό στην επίθεση, οι παίκτες του Δημήτρη Κραβαρίτη διατήρησαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η Εθνική Εφήβων προηγήθηκε με δύο γκολ, 5:27 για το τέλος. Παρά την προσπάθεια των Σέρβων το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος. 

Στον ημιτελικό, που θα γίνει το Σάββατο, η Εθνική Εφήβων θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, που νίκησε με 13-6 την Γερμανία. Ωστόσο, θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του Αριστείδη Χαλυβόπουλο που δέχθηκε χτύπημα και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα. 

Οκτάλεπτα: 2-2, 0-1, 1-1, 0-1

ΣΕΡΒΙΑ: Ντουρούτοβιτς, Βάσιτς, Βούκαζιτς, Πλιέβανσιτς, Γκακ, Βάσοβιτς, Μπούτσαν, Μιλόγεβιτς 1, Μαρτίνοβιτς 2, Τσβέτκοβιτς, Γιάνγιτς, Μπιοτσάνιν, Ιβάνοβιτς.

ΕΛΛΑΔΑ: Ανδρεάδης, Κατσαγούνος, Βλάσσης, Μαθιόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Κεχαλάρης 1, Γκίλλας 1, Μόκκας, Ζουρίδης, Τσαταλιός 1, Σγουρίδης 1, Κουγιούνης, Κουτρουλάκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/koe.org.gr

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ