«Πολλές πιθανότητες να έρθει ο Λιονέλ Μέσι στην Παρί» - Έξαλλος ο προπονητής της Μπαρτσελόνα

«Πολλές πιθανότητες να έρθει ο Λιονέλ Μέσι στην Παρί» - Έξαλλος ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

Ο Ανχελ Ντι Μαρία σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες του χρόνου να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Λιονέλ Μέσι.

«Νομίζω πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να έρθει αλλά πρέπει να είμαστε ήρεμοι», είπε ο Αργεντινός για τον συμπατριώτη του, ενώ αναφέρθηκε τόσο στην ανανέωση συμβολαίου του Νεϊμάρ, όσο και στο δικό του μέλλον.

«Μιλάμε με την ομάδα. Είμαι 32 χρονών, ο Νέιμαρ είναι νεότερος είναι πιο εύκολο γι' αυτόν να μιλήσει και να συμφωνήσει. Μιλάμε με την ομάδα, είμαι χαρούμενος στην Παρί και θέλω να συνεχίσω εδώ».


Η τοποθέτησή του εξόργισε τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Κούμαν, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για μένα αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού προς την Μπαρτσελόνα. Είναι λάθος να μιλάς για ένα τέτοιο θέμα, ειδικά πριν τους αγώνες του Champions League. Δεν είναι δίκαιο, δεν δείχνει σεβασμό προς την Μπαρτσελόνα να μιλάνε για ένα παίκτη που είναι δικός μας με αυτό τον τρόπο. Μιλάμε συνέχεια για τον Μέσι, που παίζει στην Μπαρτσελόνα, την ώρα που έχουμε μία αναμέτρηση μαζί τους».

Νωρίτερα για τον αγώνα με την Γρανάδα και το 5-3 στην παράταση είχε πει: «Είναι απίστευτο, το ποδόσφαιρο είναι απίστευτο. Η ομάδα ήταν τεράστια».

Πριν λίγα 24ωρα, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας «El Mundo», η οποία δημοσίευσε το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με τους «μπλαουγκράνα».

Η ισπανική εφημερίδα δημοσιοποίησε όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα στον Αργεντινό σούπερ σταρ και τον καταλανικό σύλλογο, η οποία υπεγράφη το 2017 και έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2021. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι το συμβόλαιο έχει συμβάλει στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα, τα οποία επιδεινώθηκαν από την πανδημία του κορωνοϊού.

Τα τελευταία οικονομικά στοιχεία της ομάδας δείχνουν ότι το καθαρό χρέος της έχει διπλασιαστεί και ανέρχεται στα 488 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο προσωρινός πρόεδρος, Κάρλες Τούσκετς, δήλωσε πρόσφατα ότι ο σύλλογος αναγκάστηκε να καθυστερήσει πληρωμές σε παίκτες.

Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, στην οποία «αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε ευθύνη στη δημοσίευση του επαγγελματικού συμβολαίου του με τον σύλλογο» και προσθέτει ότι λυπάται για τη δημοσιοποίησή του, καθώς ήταν ένα «ιδιωτικό έγγραφο που διέπεται από την αρχή της εμπιστευτικότητας μεταξύ των με

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ