Πήρε πίσω τους βαθμούς ο ΠΑΟΚ και παίζει με κόσμο εναντίον της ΑΕΚ

Πήρε πίσω τους βαθμούς ο ΠΑΟΚ και παίζει με κόσμο εναντίον της ΑΕΚ Facebook Twitter
MOTION TEAM
2

Αλλαγή δεδομένων στο πρωτάθλημα της Super League, καθώς αργά χθες το βράδυ, ο ΠΑΟΚ δικαιώθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της έφεσης που υπέβαλε κατά της πρωτόδικης ποινής των γεγονότων του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στο σημερινό (11/03) παιγνίδι με την ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία, εφόσον νικήσει, να περάσει ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ εξέδωσε την απόφασή της τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, έπειτα από περισσότερες από μία μαραθώνια συνεδρίαση που κράτησε πάνω από 10 ώρες.

Σύμφωνα με την ετυμηγορία του πειθαρχικού οργάνου της Ομοσπονδίας, οι βαθμοί (-3) που είχαν αφαιρεθεί πρωτοδίκως από τους «ασπρόμαυρους» τους επιστρέφονται, ενώ «σβήστηκε» επίσης η ποινή της τιμωρίας της έδρας με 2 αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί σήμερα το βράδυ την Ένωση (19:30) με τον κόσμο στο πλευρό του.

Με βάση την απόφαση της επιτροπής εφέσεων, το ματς της Τούμπας που δεν έγινε ποτέ κατακυρώνεται υπέρ του Ολυμπιακού με 3-0, όπως ακριβώς είχε αποφανθεί και το πρωτοβάθμιο όργανο της Super League.

Ο ΠΑΟΚ με την εξέλιξη αυτή έχει 52 βαθμούς έναντι 54 της Ένωσης, ενώ ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στους 50, αν και μπορεί να επιστρέψει στους 47, καθώς έχει τιμωρηθεί πρωτοδίκως με -3 βαθμούς για τα επεισόδια στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ (εκκρεμεί εδώ η απόφαση της επιτροπής εφέσεων, η οποία θα εκδοθεί αύριο Δευτέρα ή -το αργότερο- ως την Τρίτη).

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Θα προσφύγουμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο»


Αμέσως μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καθιστά σαφές ότι θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να «πέσει» η απόφαση για το ματς με τον Ολυμπιακό και αυτό να διεξαχθεί κανονικά.


Η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων»: «Περιμέναμε από την ελληνική δικαιοσύνη μια τελική απόφαση σχετικά τη μη τέλεση του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Η σημερινή απόφαση δεν δικαιώνει την εκτίμησή μας πως ο αγώνας πρέπει να οριστεί και να διεξαχθεί κανονικά και για τον λόγο αυτό θα προσφύγουμε άμεσα στο Διαιτητικό Δικαστήριο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ