Πετρούνιας: Νιώθω απογοητευμένος- Είναι ατόπημα και άδικο

Πετρούνιας: Νιώθω απογοητευμένος- Είναι ατόπημα και άδικο Facebook Twitter
EPA/GEORGIOS KEFALAS
0

Για την πρόκρισή του στον τελικό αλλά και το περιστατικό με την ΕΡΤ, που δεν μετέδωσε την προσπάθειά του μίλησε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

«Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους», σχολίασε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης.

Η εντυπωσιακή εμφάνισή του στον προκριματικό των κρίκων τον έστειλε στον τελικό του αγωνίσματος, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου, ωστόσο η προσπάθειά του δεν μεταδόθηκε απευθείας από τη δημόσια τηλεόραση.

«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Έλληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωί για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο», ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Να σημειωθεί πως ο Λευτέρης Πετρούνιας βαθμολογήθηκε με 15.333 και προκρίθηκε πρώτος για τον τελικό στις 2 Αυγούστου. «Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε…», κατέληξε. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ