Πέθανε ο Εουσέμπιο

Πέθανε ο Εουσέμπιο Facebook Twitter
0

 

Πέθανε ο Εουσέμπιο Facebook Twitter

Από ανακοπή πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής ο θρύλος του πορτογαλικού αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Εουσέμπιο. Διέπρεψε στη δεκαετία του '60 οδηγώντας την Πορτογαλία στην τρίτη θέση στο Μουντιάλ του 1966. Στο Μουντιάλ αυτό πέτυχε 9 γκολ, τα 4 εναντίον της Β. Κορέας.

Ο “Μαύρος Πάνθηρας”, όπως ήταν το προσωνύμιο του, αγωνίστηκε στην Μπενφίκα κερδίζοντας 11 τίτλους στο πορτογαλικό πρωτάθλημα ενώ ήταν 7 φορές πρώτος σκόρερ και κέρδισε δύο φορές το “Χρυσό Παπούτσι”.

δύο φορές το "χρυσό 



0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE FINAL FOUR

Αθλητισμός / Μονακό - Ολυμπιακός 82-105:  Οι «Ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τη σειρά και πήραν εισιτήριο για Final Four

Με τη νίκη στο Μόντε Κάρλο, οι «ερυθρόλευκοι» σφράγισαν την πέμπτη συνεχόμενη παρουσία τους στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία φέτος θα διεξαχθεί στην Αθήνα
THE LIFO TEAM