Οι Milwaukee Bucks έγιναν ΚΑΕ Ελαφιακός και εύχονται με τον Αντετοκούνμπο «Καλή χρονιά στους Έλληνες»

Οι Milwaukee Bucks έγιναν ΚΑΕ Ελαφιακός και εύχονται με τον Αντετοκούνμπο «Καλή χρονιά στους Έλληνες» Facebook Twitter
0

Οι Milwaukee Bucks με μήνυμα τους στα ελληνικά και φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ευχήθηκαν καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες.

Θέλοντας για ακόμη μια φορά να τιμήσουν την Ελλάδα οι Μπακς «άλλαξαν» σε ΚΑΕ Ελαφιακός λόγω του Γιάννη Αντετοκούνμπο και μέσα από τη σελίδα τους στο Faceboo έστειλαν τις ευχές τους για την έλευση του 2020 στα ελληνικά.

«Καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες. Ευτυχισμένο το 2020! ΚΑΕ ΕΛΑΦΙΑΚΟΣ», αναφέρει το μήνυμα της ομάδας που δημοσιεύθηκε σε όλα τα social media.

Οι Milwaukee Bucks έγιναν ΚΑΕ Ελαφιακός και εύχονται με τον Αντετοκούνμπο «Καλή χρονιά στους Έλληνες» Facebook Twitter

Yπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ήταν φέτος οι δύο Έλληνες που πέτυχαν να συμπεριληφθούν  στο Top 20 των Ευρωπαίων αθλητών στην ψηφοφορία των βραβείων AIPS.

Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Αθλητικών Πρακτορείων (Associasion International Press Sport - AIPS) ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετoκούνμπο, βρέθηκε στην 9η θέση με 46 ψήφους, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς και νικητής στο ATP Finals του Λονδίνου «κλείνει» την εικοσάδα έχοντας 17 ψήφους. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σικουάνα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σηκουάνα

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, πρωταγωνίστησαν στην αρχή της τελετής έναρξης
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Λίγες ώρες πριν την Τελετή Έναρξης - Η Εθνική Μπάσκετ εδρεύει στη Λιλ όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου της και βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για Παρίσι
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη από την Έλενα Μπουζαλά

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά που έχει καλύψει ήδη τέσσερις διοργανώσεις και ετοιμάζεται για την πέμπτη απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις: τα all time classic αθλήματα, οι φετινές πιθανές ανατροπές, τα «σιγουράκια» της ελληνικής αποστολής, οι εκπλήξεις και πώς είναι τελικά να ζεις τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τόσο κοντά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ