Ο Σαββίδης μπήκε με όπλο στο γήπεδο και λέει στους παίχτες να φύγουν - Αλαλούμ στην Τούμπα

Ο Σαββίδης μπήκε με όπλο στο γήπεδο και λέει στους παίχτες να φύγουν - Αλαλούμ στην Τούμπα Facebook Twitter
1

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ με τον Βαρέλα στο 90΄, με υπόδειξη του βοηθού Ποντίκη, το γκολ δε μέτρησε για να ακολουθήσει αλαλούμ στον αγωνιστικό χώρο.

Στο γήπεδο μπήκε και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ζητούσε από τους παίκτες του «Δικεφάλου» να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο διαιτητής Κομίνης μπροστά σε αυτή την κατάσταση πήρε τους συνεργάτες του και μπήκαν στα αποδυτήρια, έως ότου ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο Σαββίδης μπήκε με όπλο στο γήπεδο και λέει στους παίχτες να φύγουν - Αλαλούμ στην Τούμπα Facebook Twitter

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ παραμένουν όλοι στον αγωνιστικό χώρο ενώ οι παίκτες της ΑΕΚ αυτή την ώρα είναι στα αποδυτήρια.

 

Τι συνέβη

Το παιχνίδι βρισκόταν στο 84', όταν μετά από κόρνερ ο Βαρέλα πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα. Το γεγονός ωστόσο πως ο Μαουρίτσιο βρέθηκε πάνω στη γραμμή, την ώρα που η μπάλα μετά την κεφαλιά του Πορτογάλου αμυντικού κατευθυνόταν στα δίχτυα του Μπάρκα, έκανε τον Κομίνη και τον βοηθό να έχουν δεύτερες σκέψεις και να συζητούν αν το γκολ έπρεπε να μετρήσει.

Μετά από περίπου 10' κι αφού οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν προλάβει να πανηγυρίσουν και να μαζευτούν, όπως και αυτοί της ΑΕΚ, γύρω από τον διαιτητή, αυτός αποφάσισε την ακύρωση του γκολ.

Ο Σαββίδης μπήκε με όπλο στο γήπεδο και λέει στους παίχτες να φύγουν - Αλαλούμ στην Τούμπα Facebook Twitter

Η απόφαση προκάλεσε την «έκρηξη» του Ιβάν Σαββίδη, που από τα επίσημα βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο εξαγριωμένος, ζητώντας από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν από το γήπεδο, εξαιτίας της απόφασης να ακυρωθεί το γκολ.

Το gazzetta αναφέρει μάλιστα πως ο Σαββίδης έκανε  νοήματα με τα χέρια του προς τον Κομίνη, σαν να του λέει «τελείωσες»! Ο Λούμπος Μίχελ ήταν εξίσου θυμωμένος, κάνοντας με τη σειρά του λεκτική επίθεση στον διαιτητή.

Πάντως ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, έκανε κίνηση να μείνει ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο για να παίξει και να τελειώσει το ματς με την ΑΕΚ, την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης ζητούσε αποχώρηση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/ gazzetta.gr

Αθλητισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Αθλητισμός / Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Ο ισπανικός Σύλλογος Ατόμων με Αχονδροπλασία καταδίκασε την εμφάνιση ατόμων με νανισμό στο πάρτι, γράφοντας ότι «διαιωνίζει στερεότυπα, ενισχύει τις διακρίσεις και υπονομεύει την εικόνα και τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία»
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Διεθνή / Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού δέχθηκε πως η ανίχνευση οσταρίνης προκλήθηκε από επαναλαμβανόμενα φιλιά με τον επίσης Ολυμπιονίκη Race Imboden - Απορρίφθηκε η έφεση της WADA
LIFO NEWSROOM
Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση Βαλαντσιούνας – Οι Νάγκετς μπλοκάρουν τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Αθλητισμός / Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση Βαλαντσιούνας – Οι Νάγκετς μπλοκάρουν τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Αποφασισμένοι να τον κρατήσουν στο ΝΒΑ εμφανίζονται οι Ντένβερ Νάγκετς, την ώρα που ο 33χρονος Λιθουανός σέντερ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις
LIFO NEWSROOM
Εντυπωσιακός Εμμανουήλ Καραλής στο Fly Athens 2025: «Άγγιξε» νέο πανελλήνιο ρεκόρ

Αθλητισμός / Εντυπωσιακός Εμμανουήλ Καραλής στο Fly Athens 2025: «Άγγιξε» νέο πανελλήνιο ρεκόρ

Το Καλλιμάρμαρο γέμισε με φίλους του στίβου που χειροκρότησαν θερμά τον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος ανταπέδωσε με μια από τις κορυφαίες φετινές επιδόσεις παγκοσμίως — την τέταρτη καλύτερη για το 2025
LIFO NEWSROOM