Ο Ροναλντίνιο συνελήφθη με πλαστό διαβατήριο στην Παραγουάη

Ο Ροναλντίνιο συνελήφθη με πλαστό διαβατήριο στην Παραγουάη Facebook Twitter
EPA
0

Στην Παραγουάη με πλαστό διαβατήριο συνελήφθη ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής, Ροναλντίνιο.  

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ και ο αδερφός του, Ρομπέρτο Ντε Ασίς, συνελήφθησαν την Πέμπτη από τις Αρχές της Παραγουάης για είσοδο στη χώρα με πλαστά διαβατήρια. Η Παραγουάη έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα δύο διαβατήρια, που εκδόθηκαν παράνομα. Η Βραζιλία έχει επιβάλλει στα δύο αδέρφια πρόστιμο για παράνομες οικοδομικές δραστηριότητες και τους έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον Νοέμβριο, το συνολικό ποσό που τα δύο αδέρφια καλούνταν να πληρώσουν μαζί με τους τόκους, έφθανε 8,5 εκατομμύρια ρεάλ, δηλαδή περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ. Ο δικηγόρος των δύο αδελφών είχε τότε ανακοινώσει ότι θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της κατάσχεσης του διαβατηρίου, την οποία χαρακτήρισε «μια παράνομη πράξη, που παραβιάζει τα συνταγματικά δικαιώματα».

Ο Ροναλντίνιο και ο Ρομπέρτο ντε Ασίς μετέβησαν στην Παραγουάη για να πάρουν μέρος σε φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικούς σκοπούς και για την παρουσίαση του βιβλίου του Βραζιλιάνου άσσου, χρησιμοποιώντας τα πλαστά διαβατήρια.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM