Ο Ροναλντίνιο συνελήφθη με πλαστό διαβατήριο στην Παραγουάη

Ο Ροναλντίνιο συνελήφθη με πλαστό διαβατήριο στην Παραγουάη Facebook Twitter
EPA
0

Στην Παραγουάη με πλαστό διαβατήριο συνελήφθη ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής, Ροναλντίνιο.  

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ και ο αδερφός του, Ρομπέρτο Ντε Ασίς, συνελήφθησαν την Πέμπτη από τις Αρχές της Παραγουάης για είσοδο στη χώρα με πλαστά διαβατήρια. Η Παραγουάη έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα δύο διαβατήρια, που εκδόθηκαν παράνομα. Η Βραζιλία έχει επιβάλλει στα δύο αδέρφια πρόστιμο για παράνομες οικοδομικές δραστηριότητες και τους έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον Νοέμβριο, το συνολικό ποσό που τα δύο αδέρφια καλούνταν να πληρώσουν μαζί με τους τόκους, έφθανε 8,5 εκατομμύρια ρεάλ, δηλαδή περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ. Ο δικηγόρος των δύο αδελφών είχε τότε ανακοινώσει ότι θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της κατάσχεσης του διαβατηρίου, την οποία χαρακτήρισε «μια παράνομη πράξη, που παραβιάζει τα συνταγματικά δικαιώματα».

Ο Ροναλντίνιο και ο Ρομπέρτο ντε Ασίς μετέβησαν στην Παραγουάη για να πάρουν μέρος σε φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικούς σκοπούς και για την παρουσίαση του βιβλίου του Βραζιλιάνου άσσου, χρησιμοποιώντας τα πλαστά διαβατήρια.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ