Ο Πόρτις τρολάρει Αντετοκούνμπο: «Μιλάνε ελληνικά όταν παίζουμε χαρτιά, μάλλον κλέβουν»

Ο Πόρτις τρολάρει Αντετοκούνμπο: «Μιλάνε ελληνικά όταν παίζουμε χαρτιά, μάλλον κλέβουν» Facebook Twitter
Giannis Antetokounmpo και Bobby Portis σε αγώνα των Milwaukee Bucks. Φωτ: EPA/JASON SZENES SHUTTERSTOCK OUT
0

Ο Μπόμπι Πόρτις οριστικοποίησε πρόσφατα την παραμονή του στους Μιλγουόκι Μπακς, όπου θα συνεχίζει να αγωνίζεται για την επόμενη τετραετία.

Πριν από μερικές ημέρες, o Μπόμπι Πόρτις, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο αξίας 49 εκατ. δολαρίων, μιλώντας σε ένα podcast, σχολίασε με χιούμορ τους συμπαίκτες του, ανάμεσά τους και τους αδελφούς Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο. 

Αφού ισχυρίστηκε ότι ο Κρις Μίντλετον είναι ο πιο «σφικτός» οικονομικά σε αντίθεση με τον Τζρου Χολιντεϊ που είναι πιο «γενναιόδωρος», η κουβέντα πήγε στο ποιος «κλέβει» περισσότερο όταν οι παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς παίζουν χαρτιά.

Αρχικά ανέφερε το όνομα του Γουέσλι Μάθιους, ωστόσο στη συνέχεια το άλλαξε αμέσως, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μάλλον ο Γιάννης και ο Θανάσης [Αντετοκούνμπο] γιατί όταν παίζουμε μιλάνε ελληνικά».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NBA ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Αθλητισμός / NBA: Τι γνωρίζουμε για το σκάνδαλο με τη σικελική μαφία Κόζα Νόστρα που τάραξε τον «μαγικό κόσμο» του μπάσκετ

Πώς δρούσαν - Αποκαλύψεις για τους «στημένους αγώνες» - Έχουν συλληφθεί ο προπονητής των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Τσόνσι Μπίλαπς, ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, Τέρι Ροζίερ και ο 49χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Ντέιμον Τζόουνς
LIFO NEWSROOM
Ώρες και κανάλια για τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε

Αθλητισμός / Ώρες και κανάλια για τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε

Οι ελληνικές ομάδες επιστρέφουν στη δράση της Ευρώπης, με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να διεκδικούν πολύτιμους βαθμούς σε Europa και Conference League. Δείτε αναλυτικά τις ώρες, τα κανάλια και το πρόγραμμα της βραδιάς.
LIFO NEWSROOM