Ο Ναδάλ χρειάστηκε 5 ώρες για να περάσει στα ημιτελικά του US Open

Ο Ναδάλ χρειάστηκε 5 ώρες για να περάσει στα ημιτελικά του US Open Facebook Twitter
EPA
0

Ο Ράφα Ναδάλ προκρίθηκε στα ημιτελικά του απλού ανδρών στο Us Open, που διεξάγεται στα γήπεδα του Flushing Meadows, στη Νέα Υόρκη.

Ο Ισπανός αστέρας του τένις δεν πέρασε εύκολα, αφού αγωνίστηκε για 4 ώρες και 48 λεπτά σε μία συγκλονιστική αναμέτρηση, απέναντι στον Ντομινίκ Τιέμ.

Τελικά επικράτησε με 0-6, 6-4, 7-5, 6-7 (4), 7-6 (5), στον δρόμο για την υπεράσπιση του τίτλου του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. 

«Μπορείς να χάσεις, ή να κερδίσεις. Στο Wimbledon είχα χάσει έναν αγώνα σαν κι αυτόν αλλά σήμερα κέρδισα. Κάποιος πρέπει να είναι ο νικητής και κάποιος ο χαμένος, αυτό είναι το παιχνίδι. Η προσωπική ευχαρίστηση όμως όταν τα έχεις δώσει όλα είναι η ίδια ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα», δήλωσε σχετικά ο Ισπανός κάτοχος 17 τίτλων Grand Slam. 

Για την αναμέτρηση με τον Ντελ Πότρο, ο Ναδάλ προέβλεψε ότι θα είναι ένας «δύσκολος αγώνας». 

«Ο Χουάν είναι ένας εξαιρετικός παίκτης σε όλες τις επιφάνειες. Η πρόκληση είναι ακόμα μεγαλύτερη για μένα. Γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και ξέρω πως θα πρέπει να παίξω στο καλύτερό μου επίπεδο για να έχω ελπίδες».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ