Ο Μίλτος Τεντόγλου στους φιναλίστ για τον καλύτερο Ευρωπαίο αθλητή στίβου της χρονιάς 

Ο Μίλτος Τεντόγλου στους φιναλίστ για τον καλύτερο Ευρωπαίο αθλητή στίβου της χρονιάς  Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Στην τελική τριάδα των φιναλίστ για τον καλύτερο Ευρωπαίο αθλητή στίβου της χρονιάς βρίσκεται ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο Τεντόγλου είναι μεταξύ των τριών υποψηφίων αθλητών μαζί με τον παγκόσμιο ρέκορντμαν του άλματος επί κοντώ Μόντο Ντουπλάντις και τον Νορβηγό δρομέα και χρυσό Ολυμπιονίκη στα 5.000 μ., Τζέικομπ Ινγκερμπρίγκτσεν.

Οι νικητές των βραβείων Ευρωπαίων Αθλητών της Χρονιάς ανδρών και γυναικών και των βραβείων Rising Star θα ανακοινωθούν στη βραδιά των βραβείων Golden Tracks που θα διεξαχθεί στα Σκόπια στις 26 Οκτωβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι European Athletics YouTube.

Από μια λίστα 10 αθλητών, οι τρεις φιναλίστ αποφασίστηκαν με βάση μια διαδικασία ψηφοφορίας τεσσάρων μερών με δημόσια ψηφοφορία, ψήφο Ομοσπονδίας Μελών, ψηφοφορία μέσων ενημέρωσης και ψηφοφορία επιτροπής εμπειρογνωμόνων του Ευρωπαϊκού Στίβου, καθένας εκ των οποίων αντιπροσωπεύει το ένα τέταρτο των συνολική ψηφοφορία.


 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ROLAND GARROS JANNIK SINNER ΚΑΥΣΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ

Αθλητισμός / Roland Garros: Αποκλείστηκε το νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Jannik Sinner, έπειτα από «μάχη» με τον καύσωνα

Ο Ιταλός τενίστας προσπαθούσε να δροσιστεί με κάθε τρόπο εντός του γηπέδου, με τον ίδιο ωστόσο να δηλώνει πως δεν έφταιγε η ζέστη, απλώς «δεν ήταν η μέρα του»
THE LIFO TEAM
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τα 120 εκατ. δολάρια: «Πλούτος είναι αυτό που δεν βλέπεις»

Αθλητισμός / Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τα 120 εκατ. δολάρια που έχει βγάλει και την πορεία του προς το δισεκατομμύριο

Σε βίντεο του The School Of Hard Knocks, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τα χρήματα που έχει βγάλει, τη ζωή πριν το NBA, τις επενδύσεις και τον στόχο του να γίνει δισεκατομμυριούχος
THE LIFO TEAM