Ο Μάριο Μπαλοτέλι τράκαρε- Πληροφορίες ότι αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ

Ο Μάριο Μπαλοτέλι τράκαρε στην Ιταλία- Aρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην πόλη Μπρέσια της Ιταλίας, διαλύοντας το πολυτελές αμάξι, αλλά βγήκε χωρίς σοβαρό τραυματισμό από αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ιταλικά ΜΜΕ, ο Μάριο Μπαλοτέλι έριξε το αυτοκίνητό του - Audi Q8 αξίας 100.000 ευρώ - πάνω σε τοίχο και στη συνέχεια βγήκε από αυτό κουτσαίνοντας, αλλά χωρίς να έχει κάποιο εμφανές τραυματισμό.

Ο Ιταλός επιθετικός της Άδανα Ντεμίρσπορ αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ λίγο μετά τη σύγκρουση, στην οποία δεν ενεπλάκη κάποιο άλλο όχημα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελλάδα - Λετονία: Τι ώρα ο αγώνας σήμερα για το τουρνουά «Ακρόπολις»

Αθλητισμός / Ελλάδα - Λετονία: Τι ώρα ο αγώνας σήμερα για το τουρνουά «Ακρόπολις»

Στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης, το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη θα υποδεχθεί τη Λετονία, η οποία κατέκτησε την 5η θέση πριν από δύο χρόνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο στις Φιλιππίνες
LIFO NEWSROOM