Απεργία την Πρωτομαγιά

Θύμα εκβιασμού από 19χρονη ο Μάριο Μπαλοτέλι - Του ζητά 100.000 ευρώ

Θύμα εκβιασμού από 19χρονη ο Μάριο Μπαλοτέλι - Του ζητά 100.000 ευρώ Facebook Twitter
0

Θύμα εκβιασμού έπεσε ο Μάριο Μπαλοτέλι, από μια 19χρονη που τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση, αναφέρει η εφημερίδα Il Giornale.


«Είτε μου δίνεις 100 χιλιάδες ευρώ είτε θα σε καταγγέλλω για σεξουαλική παρενόχληση», φέρεται να είπε η κοπέλα στον Ιταλό επιθετικό, με τον οποία είχε σχέση όταν ήταν 17 ετών.


Η εφημερίδα αναφέρει ότι η νεαρή γυναίκα, κατά τη στιγμή της σχέσης τους, είχε διαβεβαιώσει τον παίκτη ότι ήταν ενήλικη.


Οι δύο συναντήθηκαν στη Νίκαια, όπου ο Μπαλοτέλι έπαιξε μέχρι το 2019, το καλοκαίρι του 2017.


Λίγους μήνες αργότερα, τον Οκτώβριο, η κοπέλα είπε σε δικηγόρο την ιστορία της και εκείνος την συμβούλευσε να έρθει σε επαφή με τον επιθετικό της Μπρέσια και να του ζητήσει 100.000 ευρώ, διαφορετικά θα τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση.


Ο Μπαλοτέλι αρνήθηκε να πληρώσει και υπέβαλε καταγγελία στην εισαγγελία της Βιτσέντζα, η οποία μετά από περίπου δύο χρόνια, έκλεισε την έρευνα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ