Ο Μάνουελ Νόιερ αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του δέρματος

Ο Μάνουελ Νόιερ χειροκροτά Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Μάνουελ Νόιερ αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του δέρματος και έχει υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις στο πρόσωπο. 

Ο 36χρονος τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου και της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γερμανίας δήλωσε ότι η δική του περιπέτεια με τον καρκίνο τον οδήγησε στην απόφαση να ενώσει τις δυνάμεις του με την Αντζελίκ Κέρμπερ- την Γερμανίδα τενίστρια που έχει κατακτήσει τρία Γκραν Σλαμ- για την κυκλοφορία μιας σειράς με προϊόντα περιποίησης δέρματος. 

«Αμφότεροι έχουμε μια πολύ προσωπική ιστορία με ασθένειες του δέρματος. Στην περίπτωση της Αντζελίκ πρόκειται για υπερμελάγχρωση που σχετίζεται με τον ήλιο και στη δική μου είναι καρκίνος του δέρματος στο πρόσωπο, για τον οποίο ήδη έπρεπε να κάνω επέμβαση τρεις φορές», ανέφερε ο Νόιερ στην ανακοίνωσή του. 

«Για αυτό φροντίσαμε ιδιαίτερα να μην κάνουμε συμβιβασμούς σε ό,τι αφορά την αντηλιακή προστασία. Επειδή προπονούμαι έξω διαρκώς και επίσης μου αρέσει να περνώ τον ελεύθερο χρόνο μου στη φύση», συμπλήρωσε ο ποδοσφαιριστής, που δεν διευκρίνισε πότε υποβλήθηκε στις επεμβάσεις. 

Αυτή την περίοδο ο Γερμανός τερματοφύλακας είναι σε διαδικασία επανόδου έπειτα από έναν τραυματισμό στον ώμο που τον άφησε εκτός δράσης από τις αρχές Οκτωβρίου. Ελπίζει ότι θα είναι εγκαίρως έτοιμος για τους τρεις τελευταίους αγώνες της Μπάγερν Μονάχου πριν από τη διακοπή του γερμανικού πρωταθλήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο, στο οποίο θα μετάσχει. Ο Νόιερ έχει 113 συμμετοχές με την εθνική Γερμανίας, με την οποία αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2014. 

Με πληροφορίες από Eurosport
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM