Ο Λιονέλ Μέσι γράφει ιστορία και κατακτά για 7η φορά τη «Χρυσή Μπάλα»

Ο Λιονέλ Μέσι γράφει ιστορία και κατακτά για 7η φορά τη «Χρυσή Μπάλα» Facebook Twitter
Twitter
0

Για μία ακόμα χρονιά, ο Λιονέλ Μέσι κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Ο Αργεντίνος απέσπασε για 7η φορά την κορυφή του διάσημου διαγωνισμού του γαλλικού περιοδικού France Football ενώ έγινε ο πρώτος παίκτης της PSG που κέρδισε τη «Χρυσή Μπάλα».

Ο Μέσι κατέκτησε φέτος το Κόπα Αμέρικα για πρώτη φορά στην καριέρα του ενώ έχει κατακτήσει στο παρελθόν, τη Χρυσή Μπάλα το 2009, το 2010, το 2011, το 2012, το 2015 και το 2019.

Ωστόσο η αγγλική έκδοση της Μπάγιερν στο twitter έσπευσε να τιμήσει τον δικό της Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος μπορεί να μην πήρε τη Χρυσή Μπάλα αναδείχτηκε όμως ως ο καλύτερος επιθετικός του κόσμου.

 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NBA ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Αθλητισμός / NBA: Τι γνωρίζουμε για το σκάνδαλο με τη σικελική μαφία Κόζα Νόστρα που τάραξε τον «μαγικό κόσμο» του μπάσκετ

Πώς δρούσαν - Αποκαλύψεις για τους «στημένους αγώνες» - Έχουν συλληφθεί ο προπονητής των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Τσόνσι Μπίλαπς, ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, Τέρι Ροζίερ και ο 49χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Ντέιμον Τζόουνς
LIFO NEWSROOM
Ώρες και κανάλια για τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε

Αθλητισμός / Ώρες και κανάλια για τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε

Οι ελληνικές ομάδες επιστρέφουν στη δράση της Ευρώπης, με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να διεκδικούν πολύτιμους βαθμούς σε Europa και Conference League. Δείτε αναλυτικά τις ώρες, τα κανάλια και το πρόγραμμα της βραδιάς.
LIFO NEWSROOM