O Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε μουσείο... στον εαυτό του

O Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε μουσείο... στον εαυτό του Facebook Twitter
7

Σε μια πρωτόγνωρη κίνηση προχώρησε ο Πορτογάλος αστέρας του ποδοσφαίρου. Δεν περίμενε κάποιο ίδρυμα, δήμο ή έστω και ιδιώτη για να τον τιμήσει και αποφάσισε να φτιάξει ο ίδιος ένα μουσείο για τον... εαυτό του.

Το μουσείο CR7 άνοιξε τις πόρτες του στη γενέτειρά του στην Πορτογαλία, Φουνσάλ. «Δεν έφτιαξα αυτό το μουσείο για τα μελλοντικά μου βραβεία, αλλά για αυτά που ήδη έχω κερδίσει. Αυτά υπάρχουν, τα έχω κατακτήσει και κανείς δεν μπορεί να μου τα πάρει. Είναι κάτι που θέλω να μοιραστώ με τους οπαδούς μου», δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Την κεντρική αίθουσα κοσμεί ένα επιβλητικό κέρινο ομοίωμα του εαυτού του.

Στα εγκαίνια του μουσείου βρέθηκε ο συμπαίκτης του Ρονάλντο στη Ρεάλ, Πέπε, ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων της «Βασίλισσας», Εμίλιο Μπουντραγκένιο και ο προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας, Πάουλο Μπέντο. Στα εκθέματα περιλαμβάνονται περίπου 125 τρόπαια, που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Πορτογάλος σταρ. O Ρονάλντο είναι στους υποψηφίους για τη χρυσή μπάλα, όμως δεν απάντησε στο αν θα δώσει το «παρών» στην εκδήλωση της 13ης Ιανουαρίου.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

Αθλητισμός / Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

«Όλα όσα είπα, τα είχα ήδη πει και στον ίδιο. Δεν μιλούσα πίσω από την πλάτη του» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Έλληνα πρωταθλητή
LIFO NEWSROOM
Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα

Αθλητισμός / Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα για τους «Πράσινους»

Παρά την κυριαρχική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 2-0 από τη Ρέιντζερς στο "Ibrox", στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού του Champions League. Η αποβολή του Βαγιαννίδη στο 57’ αποδείχθηκε καθοριστική.
LIFO NEWSROOM