Ο μαραθωνοδρόμος Κώστας Γκελαούζος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ- «Η είδηση αυτή είναι σοκ για μένα»

Ο Γκελαούζος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ- «Η είδηση αυτή είναι σοκ για μένα» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Σοκαρισμένος από την είδηση ότι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ δήλωσε ο μαραθωνοδρόμος Κώστας Γκελαούζος.

«Η είδηση αυτή είναι σοκ για μένα. Ήμουν στο χωριό μου για προετοιμασία στο βουνό και είδα πριν λίγες ώρες το email, με το οποίο με ενημέρωναν για το εύρημα.

»Κατεβαίνω τώρα Αθήνα για να διαπιστώσω επ' ακριβώς τι έχει συμβεί. Θέλω να λάμψει η αλήθεια, όχι τόσο για μένα όσο για τους δικούς μου ανθρώπους» είπε μιλώντας στο sdna.

Ο ίδιος ο αθλητής έκανε και σχετική ανάρτηση στοn λογαριασμό του στο Instagram όπου αναφέρει σε βίντεό του ότι ενημερώθηκε για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και τον θέλουν να έχει βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. 

«Καλησπέρα σε όλους, Φτιάχνω το βιντεάκι γιατί μου στείλαν κάτι για ένα δημοσίευμα που γράφει κάτι για εμένα. Παιδιά εγώ κάνω κανονικά την προπόνησή μου. Τώρα κατεβαίνω, σκεφτείτε, από βουνό. Είναι όλα καλά. Δεν ασχολούμαι».

Ο Κώστας Γκελαούζος ήταν ο νικητής του περσινού Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, καλύπτοντας την ιστορική διαδρομή σε 2:16:49. Ο δρομέας του Παναθηναϊκού είχε κόψει πρώτος το νήμα του τερματισμού στο Παναθηναϊκό Στάδιο σπάζοντας ρεκόρ 17 ετών. 

Με πληροφορίες του SDNA

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπανούλης: «Κουρασμένοι είναι οι γονείς που δουλεύουν κάθε μέρα για να ταΐσουν τα παιδιά τους, όχι οι μπασκετμπολίστες»

Αθλητισμός / Σπανούλης: «Κουρασμένοι είναι οι γονείς που δουλεύουν κάθε μέρα για να ταΐσουν τα παιδιά τους, όχι οι μπασκετμπολίστες»

«Όταν είσαι εκατομμυριούχος και έχεις κάνει το χόμπι σου επάγγελμα είναι ασέβεια για όσους δουλεύουν όλη μέρα για πολύ διαφορετικό μισθό» δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης ​
LIFO NEWSROOM
Βρούτσης: Δεν είναι απαραίτητη η ταυτόχρονη παρουσία των ιδιοκτητών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Αθλητισμός / Βρούτσης: Δεν είναι απαραίτητη η ταυτόχρονη παρουσία των ιδιοκτητών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

«Μόνο προαπαιτούμενο η προσέλευση και μία δήλωση - Σε περίπτωση που δεν έρθει η μία από τις δύο πλευρές το πρωτάθλημα θα διακοπεί» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης
LIFO NEWSROOM
Παρών στο ραντεβού με Βρούτση ο Γιαννακόπουλος - Συνάντηση «μόνο στις δικαστικές αίθουσες» λένε οι Αγγελόπουλοι

Αθλητισμός / Παρών στο ραντεβού με Βρούτση ο Γιαννακόπουλος - Συνάντηση «στις δικαστικές αίθουσες» λένε οι Αγγελόπουλοι

«Τα προσωπικά μας ζητήματα θα λυθούν εκεί που πρέπει και όχι με 'θύματα' τους αθλητές και τους φιλάθλους μας», δηλώνει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
LIFO NEWSROOM
ΕΣΑΚΕ: «Να συνεχιστεί το πρωτάθλημα»

Αθλητισμός / ΕΣΑΚΕ: «Πάγια θέση μας είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα»

O πρόεδρος της GBL και ο Γενικός Διευθυντής της Λίγκας συναντήθηκαν με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, εκφράζοντάς του την επιθυμία τους να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα του μπάσκετ
LIFO NEWSROOM