ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ο Γιουσέιν Μπολτ έγινε άγαλμα και του... μοιάζει

Ο Γιουσέιν Μπολτ έγινε άγαλμα και του... μοιάζει Facebook Twitter
0

H στάση του σώματός του, ως άλλος εκκεντρικός πανηγυρισμός, έμεινε στην ιστορία όπως και οι επιδόσεις του. Ο Γιουσέιν Μπολτ έγινε... διπλός, καθώς απέκτησε άγαλμα. 

Πλέον το υπερμέγεθες άγαλμα βρίσκεται κοντά στο εθνικό στάδιο του Κίνγκστον. Στο στάδιο, δηλαδή, που ξεκίνησε την καριέρα πριν καν κατακτήσει τον κόσμο του στίβου. 

Ο ίδιος ο Μπόλτ ενθουσιάστηκε τόσο με την ιδέα να του φτιάξουν ένα άγαλμα, αλλά και για το γεγονός ότι το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα επιτυχημένο ως προς την ομοιότητά του. 

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Πώς είναι δυνατόν; Ενα ξυπόλητο παιδί από την επαρχία... Ποτέ, μα ποτέ, δεν σκέφτηκα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο, ένα άγαλμά μου στο εθνικό στάδιο, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα», είπε ο παγκόσμιος ρέκορντμαν των σπριντ στα αποκαλυπτήρια.

«Πετύχατε όλες τις λεπτομέρειες, ακόμη και τα δάχτυλα του ποδιού μου, που είναι άσχημα», σχολίασε ακόμη και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί να κάνει υπερήφανους τους Τζαμαϊκανούς, παρότι έχει αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ