Ο Γιουσέιν Μπολτ έφτασε στην Αυστραλία για να ξεκινήσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής

Ο Γιουσέιν Μπολτ έφτασε στην Αυστραλία για να ξεκινήσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής Facebook Twitter
0

O οχτώ φορές χρυσός Ολυμπιονίκης στο στίβο, Γιουσέιν Μπολτ, έφτασε σήμερα στο Σίδνεϊ και είναι έτοιμος να ξεκινήσει την καινούργια του καριέρα σαν ποδοσφαιριστής. 

Στους οπαδούς και ανθρώπους της ομάδας των Σίδνεϊ Mariners που ήρθαν να τον υποδεχτούν είπε πως «το βλέπω πολύ σοβαρά» και πως ανυπομονεί να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα την ερχόμενη Τρίτη. 

Ο σύλλογος ελπίζει πως ο Μπόλτ θα είναι έτοιμος να είναι ανταγωνιστικός ως ποδοσφαιριστής για το αυστραλιανό πρωτάθλημα μετά από προπονήσεις τριών μηνών και έχει σκοπό να προσφέρει στον μεγάλο σπρίντερ ένα πλήρες συμβόλαιο για τη σεζόν 2018-2019.

«Ξέρω τι μπορώ να κάνω και πιστεύω πως αυτή είναι η ευκαιρία» δήλωσε ο Μπολτ.

Ο επικεφαλής του συνδέσμου οπαδών των Mariners Μαρκ Λιντμπίτερ φάνηκε και αυτός να υποστηρίζει την ιδέα της μετατροπής του Μπολτ σε ποδοσφαιριστή.

«Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον όταν έμαθα το νέο της μεταγραφής του Μπολτ. Είναι μια σκέψη "έξω από το κουτί" και όσα περισσότερα μαθαίνω για αυτήν τόσο περισσότερο την υποστηρίζω.

Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Εφόσον στηρίζεται σε ποδοσφαιρικές αρχές, γιατί όχι. Έχω την εντύπωση πως ο Μπολτ είναι ειλικρινής στις προθέσεις του και το ίδιο και ο σύλλογος», ανέφερε. 

Με πληροφορίες από Guardian 

  

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM