Ο Γιούργκεν Κλοπ ανανέωσε με τη Λίβερπουλ ως το 2026 - «Γιατί; Γιατί ήθελε να μείνει η σύζυγός μου»

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανανέωσε με τη Λίβερπουλ ως το 2026 - «Η Ούλα ήθελε να μείνει κι ως καλός σύζυγος άκουσα» Facebook Twitter
0

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με το αγγλικό κλαμπ γι΄ άλλα δύο χρόνια κι ως εκ τούτου θα παραμείνει στο «Ανφιλντ» έως το καλοκαίρι του 2026.

Η ανακοίνωση του συλλόγου ήρθε σε λιγότερο από ένα 24ωρο μετά το 2-0 επί της Βιγιαρεάλ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

«Υπάρχει μία φρεσκάδα στο σύλλογό μας, η οποία συνεχίζεται κι αυτό μου δίνει περισσότερη ενέργεια» τόνισε ο Κλοπ με δήλωσή του. «Υπάρχουν τόσες πολλές λέξεις που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να περιγράψω το πώς αισθάνομαι μετά από αυτή την εξέλιξη... Ενθουσιασμένος, προνομιούχος, ευλογημένος, εκστασιασμένος και συνεπαρμένος θα ήταν ίσως μερικές από αυτές», πρόσθεσε ο πετυχημένος τεχνικός.

«"Γιατί μένω;" είναι τώρα το ερώτημα. Γιατί η Ούλα (σ.σ σύζυγός του) θέλει να μείνει. Και ως καλός σύζυγος τι κάνεις όταν η γυναίκα σου θέλει να μείνεις; Μένεις!» ανέφερε χαριτολογώντας ο ίδιος, παραδεχόμενος πάντως πως δεν είναι αυτός ο μόνος λόγος και επικαλούμενος την αγάπη του για το βρετανικό κλαμπ. 
 

Το προηγούμενο συμβόλαιο του Γερμανού προπονητή είχε ισχύ έως το 2024. Έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στη «μεταμόρφωση» της ομάδας από τον Οκτώβριο του 2015, όταν είχε αναλάβει τα ηνία, οδηγώντας την στην κατάκτηση του Champions League και της Premier League.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ