Ο Βαγγέλης Μαρινάκης νέος πρόεδρος της Super League

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης νέος πρόεδρος της Super League Facebook Twitter
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης / EUROKINISSI
0

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξελέγη πρόεδρος της Super League.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, επικράτησε με 7 - 6 ψήφους έναντι του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου. Αυτή μάλιστα θα είναι η τρίτη φορά, που ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Η πρώτη θητεία του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Super League ήταν τη σεζόν 2010- 2011, ενώ ανέλαβε ξανά πριν δύο καλοκαίρια. Όμως πριν από έξι μήνες παραιτήθηκε, λόγω της πρότασης μομφής που του έγινε.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Αθλητισμός / Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Ο ισπανικός Σύλλογος Ατόμων με Αχονδροπλασία καταδίκασε την εμφάνιση ατόμων με νανισμό στο πάρτι, γράφοντας ότι «διαιωνίζει στερεότυπα, ενισχύει τις διακρίσεις και υπονομεύει την εικόνα και τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία»
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Διεθνή / Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού δέχθηκε πως η ανίχνευση οσταρίνης προκλήθηκε από επαναλαμβανόμενα φιλιά με τον επίσης Ολυμπιονίκη Race Imboden - Απορρίφθηκε η έφεση της WADA
LIFO NEWSROOM