Ο Αντετοκούνμπο συνεχίζει να γράφει ιστορία - Έσπασε ρεκόρ 62 χρόνων

Ο Αντετοκούνμπο συνεχίζει να γράφει ιστορία - Έσπασε ρεκόρ 62 χρόνων Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Getty Images
0

 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να γράφει το όνομά του στα βιβλία των ρεκόρ.

Ο 26χρονος Έλληνας σούπερ σταρ, σημείωσε 32 πόντους, μάζεψε 20 ριμπάουντ, μοίρασε πέντε ασίστ, έκανε τρεις τάπες και δύο κλεψίματα σε 30 λεπτά, στη νίκη με 117-108 επί των Ορλάντο Μάτζικ. 

Όπως αναφέρει το ΝΒΑ, είναι πλέον ο παίκτης που χρειάστηκε τα λιγότερα λεπτά στην ιστορία από οποιονδήποτε άλλο παίκτη, για να παρουσιάσει 30 πόντους, 20 ριμπάουντ και 5 ασίστ, από τότε που άρχισε να υπάρχει σχετική μέτρηση.

Ήταν επίσης το τρίτο παιχνίδι 30 πόντων, 20 ριμπάουντ και 5 ασίστ στην καριέρα του Γιάννη  Αντετοκούνμπο. 

Οι μόνοι άλλοι παίκτες με περισσότερα παιχνίδια με 30 πόντους/20 ριμπάουντ/5 ασίστ είναι ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ (8), ο Κέβνιν Γκάρνετ (4) και ο Τιμ Ντάνκαν (4).

Ο δύο φορές MVP μπήκε στον αγώνα του Σαββάτου με μέσο όρο 27,5 πόντους, 11,7 ριμπάουντ και 5,9 ασίστ ανά παιχνίδι

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκρεγκ Πόποβιτς: Αποχαιρετισμός στον θρυλικό προπονητή του NBA που τα έλεγε πάντα «χύμα»

Αθλητισμός / Γκρεγκ Πόποβιτς: Αποχαιρετισμός στον θρυλικό προπονητή του NBA που τα έλεγε πάντα «χύμα»

Στα 76 του, και μετά από ένα ισχυρό εγκεφαλικό, ο ιδιοφυής κόουτς των Σαν Αντόνιο Σπερς, ο οποίος είχε αποκαλέσει τον Ντόναλντ Τραμπ «άψυχο δειλό» και «διαταραγμένο ηλίθιο», αποσύρεται από τον πάγκο για να αναλάβει την προεδρία της ομάδας.
LIFO NEWSROOM