Ο Αντετοκούνμπο κατατρόπωσε τους Σίξερς με ρεκόρ Τζόρνταν και 45 πόντους

Ο Αντετοκούνμπο κατατρόπωσε τους Σίξερς με ρεκόρ Τζόρνταν και 45 πόντους Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Με εκπληκτική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο που άγγιξε ένα ρεκόρ του Τζόρνταν από το 1989 και 45 πόντους, οι Μπακς κατατρόπωσαν τους Σίξερς. 

Αναλυτικά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε τον αγώνα με 45 πόντους με 10/15 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 16/21 βολές, 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 5 κοψίματα, οδηγώντας τους Μπακς σε νίκη με 128-122 επί των Σίξερς μέσα στη Φιλαδέλφεια.

«Ο Γιάννης είναι ο πρώτος παίκτης που κατάφερε να βάλει 45 πόντους, να μαζέψει 5 ριμπάουντς, να δώσει 6 ασίστ και να μην σημειώσει λάθος σε ένα παιχνίδι από τον Μάικλ Τζόρτναν το 1989», έγραψαν πανηγυρικά στο Twitter οι Μπακς. 

Με τη νίκη αυτή οι Μπακς κατάφεραν να «κλειδώσουν» το καλύτερο ρεκόρ στην περιφέρεια της Ανατολής.

Χωρίς τους τραυματίες Μπρόγκντον, Γκασόλ, Μίροτιτς, ΝτιΒιντσέντζο και χάνοντας τον Μπλέντσο μόλις στο τρίτο λεπτό με διπλή τεχνική ποινή, η ομάδα του Μιλγουόκι κατάφερε να εισέλθει στα playoff ως πρώτη στην ανατολική περιφέρεια για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Όπως αναφέρει το Reuters, οι Μπακς ήταν κορυφαίοι στην δυτική περιφέρεια τρεις φορές στα πρώτα έξι χρόνια της ύπαρξής τους, η τελευταία την σεζόν 1973-74.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM