«Νίκησα τον καρκίνο στα 13 μου, μπορείς κι εσύ!»: Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού Ε.Περέιρα μιλά στα παιδιά

«Νίκησα τον καρκίνο στα 13 μου, μπορείς κι εσύ!»: Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού Ε.Περέιρα μιλά στα παιδιά Facebook Twitter
0

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού Ελίας Περέιρα έστειλε το δικό του μήνυμα, για την μάχη που έδωσε με τη νόσο σε ηλικία μόλις 13 ετών. 

«Είμαι ο Ελίας Περέιρα και στα 13 μου διαγνώστηκα με λευχαιμία. Χρειάστηκε να σταματήσω το ποδόσφαιρο ενώ έπρεπε να ταξιδεύω 2 και 3 φορές την εβδομάδα με το τρένο για την θεραπεία μου. Νοσηλεύτηκα για αρκετούς μήνες. Ήξερα ότι η συνέχεια θα ήταν δύσκολη αλλά ποτέ δεν τα παράτησα» λέει ο 23χρονος, σήμερα, αθλητής. 

«Στα 15 ήμουν νικητής. Ήμουν υγιής και μπορούσα να κοιτάξω τη ζωή με ελπίδα. Στα 18 μου πραγματοποίησα δέκα συμμετοχές στην Α' επαγγελματική κατηγορία της Αργεντινής ενώ κλήθηκα και από την εθνική Ελπίδων της Αργεντινής. Εγώ τα κατάφερα, θα τα καταφέρεις κι εσύ! Μπορείς! Μην σταματάς να παλεύεις. Ο παιδικός καρκίνος θεραπεύεται! Μην τα παρατάς ποτέ!»

Εντελώς συμπτωματικά ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αγρινίου, έχει σήμερα τα γενέθλιά του. 

«Νίκησα τον καρκίνο στα 13 μου, μπορείς κι εσύ!»: Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού Ε.Περέιρα μιλά στα παιδιά Facebook Twitter
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ