Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στην ελεύθερη κατάδυση από τον William Trubridge με βουτιά 122 μέτρων (βίντεο)

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στην ελεύθερη κατάδυση από τον William Trubridge με βουτιά 122 μέτρων (βίντεο) Facebook Twitter
0

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ελεύθερης κατάδυσης, Νεοζηλανδός William Trubridge έσπασε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ με βουτιά 122 μέτρων στην βαθύτερη θαλάσσια «τρύπα» του κόσμου στις Μπαχάμες.

Ο Trubridge χρειάστηκε να κρατήσει την ανάσα του για 4 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα προκειμένου να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ κατά ένα ολόκληρο μέτρο (121m).

Αυτή ήταν η 16η φορά που ο συγκεκριμένος αθλητής κάνει νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η εταιρεία του Trubridge, «Vertical Blue», o ίδιος εμφανίζεται να σχολιάζει το επίτευγμά του ως κάτι «πραγματικά δύσκολο».

«Είχα μία πολύ όμορφη κάθοδο, όλα λειτούργησαν σωστά με την κάθοδο», τόνισε. Όταν όμως έφτασε στο κατώτατο όριο της καθόδου του, ο Trubridge συνάντησε ορισμένες δυσκολίες με αποτέλεσμα η άνοδος του να γίνει πολύ δύσκολη.

«Σ' εκείνο το σημείο ήμουν τελείως εκτός της κατάστασης που θα έπρεπε να είμαι σε μία τόσο βαθιά κατάδυση».

«Χωρίς συγκέντρωση, δεν ήμουν ούτε σωστά προετοιμασμένος, ούτε στην κατάσταση που θα ήθελα να είμαι για να ολοκληρώσω τη βουτιά μου με άνεση και αυτοπεποίθηση. Μάλιστα, όσο πλησίαζα προς την επιφάνεια νόμιζα ότι θα χάσω τις αισθήσεις μου».

 Όπως και να 'χει όμως το επίτευγμα του ήταν εντυπωσιακό. Δείτε το βίντεο:

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Βασιλιάς των σκληρών γηπέδων και του δράματος

Αθλητισμός / Νόβακ Τζόκοβιτς: Βασιλιάς των σκληρών γηπέδων και του δράματος

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, παρά το δράμα με τον τραυματισμό του στον προσαγωγό, το σκάνδαλο σχετικά με τη συμπεριφορά του πατέρα του και την κριτική για την κατάσταση του εμβολιασμού του, κατέκτησε τον 22ο τίτλο του στο μονό ανδρών.
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ