Νεϊμάρ: «Έκλεισε» η υπόθεση βιασμού - Τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής

Νεϊμάρ: «Έκλεισε» η υπόθεση βιασμού - Τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Δικαστήριο της Βραζιλίας έκλεισε και τυπικά υπόθεση βιασμού εναντίον του διάσημου ποδοσφαιριστή Νεϊμάρ, κάνοντας λόγο για ανεπαρκή στοιχεία.

Η απόφαση του δικαστηρίου, που το AFP περιγράφει ως το τελευταίο επεισόδιο της υπόθεσης που ακολουθούσε μήνες τώρα τον Νεϊμάρ, πάρθηκε μετά από πρόταση της εισαγγελίας. Ένα μήνα πριν και η αστυνομία είχε βάλει το περιστατικό στο αρχείο κάνοντας και εκείνη λόγο για έλλειψη στοιχείων. Ο Νεϊμάρ είχε απορρίψει σθεναρά την κατηγορία ότι βίασε μια γυναίκα από τη Βραζιλία σε ξενοδοχείο του Παρισιού τον Μάιο.

Νεϊμάρ: «Έκλεισε» η υπόθεση βιασμού - Τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής Facebook Twitter
Ο Νεϊμάρ τον Ιούνιο, φεύγοντας από αστυνομικό τμήμα του Σάο Πάολο EPA

Η δικαστής Ana Paula Vieira de Moraes «αποδέχθηκε τις προτάσεις των εισαγγελέων και απέρριψε την υπόθεση», δήλωσε εκπρόσωπος του δικαστηρίου στο ΑFP. Από την πλευρά της, η εισαγγελέας Flavia Merlini υποστήριξε ότι η Najila Trindade, το μοντέλο από τη Βραζιλία, δεν είχε αποδεικτικά στοιχεία για τις κατηγορίες εναντίον του παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Είναι αδύνατο να ξέρουμε τι έγινε ανάμεσα σε τέσσερις τοίχους, είχαμε τους ισχυρισμούς της ενάντια στους ισχυρισμούς του», είπε σε δημοσιογράφους. «Αποφασίσαμε να κλείσουμε την υπόθεση». H εισαγγελέας ωστόσο ανέφερε πως η υπόθεση μπορεί να ανοίξει ξανά όποτε προκύψουν νέα στοιχεία.

Η Najila Trindade, είχε κατηγορήσει τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν μετά από ραντεβού. Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής υποστήριξε πως οι σχέσεις με τη Najila Trindade ήταν συναινετικές. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Esse vai ser um capítulo jamais esquecido na minha vida por muitos motivos, o principal deles “ O DANO” causado em mim, na minha família e nas pessoas que realmente me conhecem. Vou ser sincero e não vou dizer que estou feliz, mas sim aliviado. A cicatriz vai continuar pra me lembrar o quanto o ser humano é capaz de fazer coisas boas mas também de fazer coisas RUINS! Sim, meu mundo desabou e fui pro chão ... mas como diz uma lenda no jiu-jítsu “para muitos o chão é o fim de tudo, pra nós é só o começo” Que seja o começo não só pra mim, mas pra todos que sofreram esse tipo de falsa acusação e PRINCIPALMENTE pra toda MULHER que é REALMENTE vítima deste ato. O meu desejo é que vocês sejam fortes, lutem e consigam tudo que todas vocês merecem! Obrigado Deus POR TUDO, sempre 🙏🏽❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) στις

Τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής

Με ανάρτηση του στο Instagram ο ποδοσφαιριστής ανέφερε πως δύσκολα θα ξεχάσει αυτή την περίοδο της ζωής του για την ζημιά που προκάλεσε σε εκείνον, στην οικογένειά του και στους ανθρώπους που πραγματικά τον ξέρουν. «Αν θέλετε να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να πω πως είμαι χαρούμενος, περισσότερο ανακουφισμένος. Η ουλή θα μου θυμίζει ότι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν καλά πράγματα αλλά επίσης και το χειρότερο». 

«Ο κόσμος μου διαλύθηκε στο έδαφος. Αλλά όπως είπε κάποτε ένας θρύλος του ζίου ζίτσου "το έδαφος είναι το τέλος των πάντων, αλλά για εμάς μόνο η αρχή"», έγραψε ο Νεϊμάρ που παράλληλα εξέφρασε τη συμπαράστασή του στις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βιασμού. 

«Ελπίζω ότι δεν πρόκειται μόνο για μία νέα αρχή για εμένα αλλά για όλους όσους έχουν υποφέρει από ψευδείς κατηγορίες και, πάνω από όλα, για κάθε γυναίκα που έχει πέσει θύμα μιας τέτοιας πράξης. Εύχομαι να είναι δυνατές, να παλέψουν και να καταφέρουν όλα όσα αξίζουν. Και όπως πάντα, ευχαριστώ τον Θεό για όλα». 

Με πληροφορίες από ΑFP

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM