Μπαντής: Πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Μπαντής: Πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, κατήγγειλε δημόσια ότι πρώην παίκτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) ανέφερε ότι πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, στον οποίο η Πολιτεία οφείλει χρήματα, προχώρησε σε απόπειρα αυτοκτονίας.

«Πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, στον οποίο η Πολιτεία οφείλει χρήματα, παρότι υπάρχει ψηφισμένος και σε ισχύ νόμος του κράτους (Ν.3606/2007 αρ.86 παρ.13), έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Επιτέλους, εφαρμόστε τον νόμο πριν είναι αργά», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Μπαντής.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Αυτοκτονιών το 2022 ο αριθμός των αυτοχειριών που καταγράφηκαν άγγιξε τους 600 θανάτους, κάτι το οποίο αντιστοιχεί σε περίπου δύο καθημερινά.

Το Παρατηρητήριο επισημαίνει πως ο αριθμός των αυτοκτονιών που καταγράφονται αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου και ότι δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τη συνολική διάσταση του προβλήματος. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με την έρευνα, από το 2020 έως το 2022 υπήρξε αυξητική τάση, της τάξεως σχεδόν του 25%. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM