Μπάγερν Μονάχου: Μόνο ψηφιακά πλέον τα εισιτήρια της ομάδας, τέλος στα χάρτινα και τα πλαστικά

Μπάγερν Μονάχου: Μόνο ψηφιακά πλέον τα εισιτήρια της ομάδας, τέλος στα χάρτινα και τα πλαστικά Facebook Twitter
0

Όταν η πανδημία επιτρέψει ξανά στην Μπάγερν Μονάχου να υποδεχθεί τους φιλάθλους της στο Allianz Arena, ο σύλλογος θα κάνει στροφή στα ψηφιακά εισιτήρια.

 

Η ομάδα ανακοίνωσε ότι πλέον δεν θα δίνει τυπωμένα εισιτήρια- είτε πρόκειται για κάρτες διαρκείας, είτε για χάρτινα- αλλά αυτά θα είναι διαθέσιμα στο εξής μόνο σε ψηφιακή μορφή.

 

«Η βιωσιμότητα, η προστασία των πόρων και η μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα είναι βασικά ζητήματα για την Μπάγερν», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Γιαν Κρίστιαν Ντρέσεν.

 

«Για αυτό αποφασίσαμε να μην προσφέρουμε τυπωμένα εισιτήρια- όπως κάρτες ή χάρτινα εισιτήρια- για οποιοδήποτε μελλοντικό ματς στο Allianz Arena», συμπλήρωσε.

 

Πέρα από το γεγονός ότι δεν θα χρησιμοποιείται χαρτί ή πλαστικό για τα εισιτήρια, η επικοινωνία με τους φιλάθλους μέσω email θα έχει επίσης ως αποτέλεσμα να μην στέλνονται περίπου 350.000 τυπωμένες επιστολές με το ταχυδρομείο, όπως γινόταν έως τώρα. «Αυτή είναι μια πολύτιμη συνεισφορά στην προστασία του κλίματος και τη διατήρηση πόρων», συμπλήρωσε ο Ντρέσεν.

 


Με επτά βαθμούς προβάδισμα και τρία παιχνίδια να απομένουν, το Σάββατο αναμένεται να επιβεβαιωθεί ότι η Μπάγερν Μονάχου είναι για ένατη συνεχή σεζόν η πρωταθλήτρια Γερμανίας.

 

Με πληροφορίες από AFP

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αγγλία αποκλείει τις τρανς αθλήτριες και από το γυναικείο κρίκετ

Αθλητισμός / Η Αγγλία αποκλείει τις τρανς αθλήτριες και από το γυναικείο κρίκετ

Το Συμβούλιο Κρίκετ της Αγγλίας και της Ουαλίας (ECB) αποφάσισε ότι «μόνο οι γυναίκες που το βιολογικό τους φύλο είναι γυναικείο» θα μπορούν να συμμετέχουν στο κρίκετ γυναικών και νεανίδων
LIFO NEWSROOM
Αντετοκούνμπο: «Απαράδεκτο να με βρίζει ο πατέρας του Χάλιμπερτον»

Αθλητισμός / Αντετοκούνμπο: Όταν έρχεσαι από το τίποτα και δουλεύεις όλη σου τη ζωή, είσαι ταπεινός

«Η μητέρα μου όταν πήραμε το πρωτάθλημα, φοβόταν να μπει στο γήπεδο για να με αγκαλιάσει» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σχολιάζοντας το επεισόδιο με τον πατέρα του Χάλιμπερτον
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ
Μπιλ Μπέλιτσικ: Η 24χρονη κοπέλα του κορυφαίου προπονητή και το στιγμιότυπο

Αθλητισμός / Η 24χρονη σύντροφος του Μπιλ Μπέλιτσικ παρεμβαίνει σε συνέντευξη: «Δεν μιλάμε γι' αυτό»

Αν και βρισκόταν εκτός πλάνου, η Τζόρντον Χάντσον παρενέβη όταν έκρινε πως ο 73χρονος κορυφαίος προπονητής δεν έπρεπε να απαντήσει σε συγκεκριμένη ερώτηση για τη σχέση τους
LIFO NEWSROOM