Μπάγερν Μονάχου: Μόνο ψηφιακά πλέον τα εισιτήρια της ομάδας, τέλος στα χάρτινα και τα πλαστικά

Μπάγερν Μονάχου: Μόνο ψηφιακά πλέον τα εισιτήρια της ομάδας, τέλος στα χάρτινα και τα πλαστικά Facebook Twitter
0

Όταν η πανδημία επιτρέψει ξανά στην Μπάγερν Μονάχου να υποδεχθεί τους φιλάθλους της στο Allianz Arena, ο σύλλογος θα κάνει στροφή στα ψηφιακά εισιτήρια.

 

Η ομάδα ανακοίνωσε ότι πλέον δεν θα δίνει τυπωμένα εισιτήρια- είτε πρόκειται για κάρτες διαρκείας, είτε για χάρτινα- αλλά αυτά θα είναι διαθέσιμα στο εξής μόνο σε ψηφιακή μορφή.

 

«Η βιωσιμότητα, η προστασία των πόρων και η μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα είναι βασικά ζητήματα για την Μπάγερν», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Γιαν Κρίστιαν Ντρέσεν.

 

«Για αυτό αποφασίσαμε να μην προσφέρουμε τυπωμένα εισιτήρια- όπως κάρτες ή χάρτινα εισιτήρια- για οποιοδήποτε μελλοντικό ματς στο Allianz Arena», συμπλήρωσε.

 

Πέρα από το γεγονός ότι δεν θα χρησιμοποιείται χαρτί ή πλαστικό για τα εισιτήρια, η επικοινωνία με τους φιλάθλους μέσω email θα έχει επίσης ως αποτέλεσμα να μην στέλνονται περίπου 350.000 τυπωμένες επιστολές με το ταχυδρομείο, όπως γινόταν έως τώρα. «Αυτή είναι μια πολύτιμη συνεισφορά στην προστασία του κλίματος και τη διατήρηση πόρων», συμπλήρωσε ο Ντρέσεν.

 


Με επτά βαθμούς προβάδισμα και τρία παιχνίδια να απομένουν, το Σάββατο αναμένεται να επιβεβαιωθεί ότι η Μπάγερν Μονάχου είναι για ένατη συνεχή σεζόν η πρωταθλήτρια Γερμανίας.

 

Με πληροφορίες από AFP

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Αθλητισμός / Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Η ανάρτηση Σενγκιούν για τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα σχόλια για τον Γιάννη, οι απειλές προς τη Μαράια, το live του Αντετοκούνμπο και το τέλος της κόντρας
LIFO NEWSROOM
Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

Αθλητισμός / Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

«Εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και έφυγα χαρούμενος», δηλώνει από τη δική του πλευρά ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
LIFO NEWSROOM