MMA: Αθλητής έδωσε το δόντι του στον διαιτητή για να το φυλάξει, την ώρα του αγώνα

MMA: Αθλητής έδωσε το δόντι του στον διαιτητή για να το φυλάξει, την ώρα του αγώνα Facebook Twitter
0

Ιδιαίτερα σκληρή, ακόμη και για τα δεδομένα του ΜΜΑ ήταν η αναμέτρηση του Γκλόβερ Τεξέιρα με τον Άντονι Σμιθ, ο οποίος κάποια στιγμή έχασε ένα δόντι και το έδωσε στον διαιτητή για να του το φυλάξει.

Η μονομαχία των δύο έγινε στο Τζάκσονβιλ, με νικητή τον 40χρονο Τεξέιρα. Κάποια στιγμή, ο Σμιθ έχασε ένα δόντι και το έδωσε στον διαιτητή, Τζέισον Χέρζογκ. «Δεν μπορούσα να κρατήσω το προστατευτικό στο στόμα μου, εξαιτίας του δοντιού που έπεσε. Κοίταξα κάτω και το είδα, οπότε το έπιασα και του το έδωσα», είπε ο αθλητής.

Πάντως, παρά τη σκληρότητα της μάχης, οι κάμερες «έπιασαν» τον Τεξέιρα να απολογείται στον αντίπαλό του. Ενώ ήταν από πάνω του και του είχε κάνει μια λαβή, του είπε «Συγγνώμη Άντονι, είναι μέρος της δουλειάς» και ο αντίπαλος συμφώνησε.


Εκτός από τον εγωισμό του που πληγώθηκε από την ήττα, ο Σμιθ βγήκε από τον αγώνα με κάταγμα στη μύτη, στα ζυγωματικά και απώλεια δύο δοντιών, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ESPN, Άριελ Χελουάνι.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα κέρδισε την Ιταλία 76-74 στο δεύτερο φιλικό πριν το Ευρωμπάσκετ

Αθλητισμός / Η Ελλάδα κέρδισε την Ιταλία 76-74 στο δεύτερο φιλικό πριν το Ευρωμπάσκετ

Ανεβάζοντας κατά κόρυφα την απόδοσή της στην επίθεση και παίζοντας πιεστική άμυνα, η Ελλάδα γυρίζει από το -10 του πρώτους μέρους (40-30) για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ιταλία, την οποία θα συναντήσει ξανά στην πρεμιέρα του EuroBasket
LIFO NEWSROOM
Ελλάδα - Λετονία: Τι ώρα ο αγώνας σήμερα για το τουρνουά «Ακρόπολις»

Αθλητισμός / Ελλάδα - Λετονία: Τι ώρα ο αγώνας σήμερα για το τουρνουά «Ακρόπολις»

Στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης, το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη θα υποδεχθεί τη Λετονία, η οποία κατέκτησε την 5η θέση πριν από δύο χρόνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο στις Φιλιππίνες
LIFO NEWSROOM