ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Μεξικό: Δολοφόνησαν ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο

Μεξικό: Δολοφόνησαν ποδοσφαιριστεί μέσα στο γήπεδο Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ένας ποδοσφαιριστής στο Μεξικό δολοφονήθηκε με έξι σφαίρες κατά τη διάρκεια αγώνα στο γήπεδο Σάντα Ινές στην πόλη Κουάουτλα, ένα ακόμη περιστατικό ένοπλης βίας στη χώρα. 

Εκτός από τη ληστεία στο σπίτι της οικογένειας του άσου της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο, που είχε ως τραγική συνέπεια τη δολοφονία της θείας του και τον τραυματισμό της μητέρας του, έγινε γνωστή και η δολοφονία του 31χρονου ποδοσφαιριστή, Σέρχιο Αλμπέρτο Χαουρέγκι, ο οποίος αγωνιζόταν στην ερασιτεχνική Αροσέρος ντε Κουάουτλα. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες ένας ένοπλος άντρας, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα, εισέβαλε στο γήπεδο και πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα τον 31χρονο, που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στον πάγκο των αναπληρωματικών και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ροδόλφο Πισάρο: Δολοφόνησαν τη θεία του παίκτη της ΑΕΚ

Η θεία του Ροδόλφο Πισάρο δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας στο Μεξικό, ενώ οι δράστες τραυμάτισαν τη μητέρα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και άλλο ένα άτομο που βρισκόταν στο σπίτι. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα μεξικανικά ΜΜΕ, η αιματηρή ένοπλη ληστεία έγινε σε σπίτι στην πόλη Μαδέρο της περιφέρειας Ταμαουλίπας. Η μητέρα του Ροδόλφο Πισάρο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. 

Συγγενής της οικογένειας έφτασε στο σπίτι και βρήκε ανοιχτή την πόρτα. Μέσα εντόπισε τη μητέρα του Ροδόλφο Πισάρο, η οποία ήταν τραυματισμένη από όπλο. Ένας άνδρας ήταν επίσης τραυματισμένος και του είχαν δέσει τα χέρια, ενώ η θεία του ποδοσφαιριστή εντοπίστηκε νεκρή.  

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ