Με το Νο 43 ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς - Η ιστορία πίσω από τον αριθμό

Με το Νο 43 ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς - Η ιστορία πίσω από τον αριθμό Facebook Twitter
0

Οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσαν πως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα φορά τη φανέλα με το Νο 43, τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο 26χρονος διεθνής φόργουορντ θα βρίσκεται πλέον στο πλάι του διάσημου αδελφού του, Γιάννη, MVP πέρυσι του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει επιλέξει τον συγκεκριμένο αριθμό στην φανέλα του σε όλη την επαγγελματική του πορεία, μένοντας πιστός σε αυτό τόσο στην G-League, όσο και στο πέρασμά του από τους Νικς, την Γκραν Κανάρια, τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ανδρών.


Ενδιαφέρον είναι ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από την πλευρά του έχει επιλέξει εδώ και χρόνια να φοράει το Νο34, που πρακτικά είναι το αντίστροφο από αυτό που φοράει ο αδελφός του, Θανάσης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του πως ο λόγος που επέλεξε αυτό το νούμερο ήταν επειδή ο πατέρας του είχε γεννηθεί το 1963 και η μητέρα του το 1964, χρησιμοποιώντας έτσι τον τελευταίο αριθμό κάθε χρονιάς- κάτι που ενδεχομένως έκανε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και Sport24

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM