Με ανατροπή στους «8» του Σινσινάτι ο Τσιτσιπάς

Με ανατροπή στους «8» του Σινσινάτι ο Τσιτσιπάς Facebook Twitter
0

Μία δύσκολη νίκη με ανατροπή, πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Σινσινάτι Όπεν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής επιβλήθηκε με 2-1 του Ιταλού Λορέντζο Σονέγκο (5-7, 6-3, 6-4) κι εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του τουρνουά.  Εκεί θα βρει απέναντί του τον Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, ο οποίος μετά από εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 6-4, 6-3 του φιναλίστ του εφετινού Wimbledon, Ματέο Μπερετίνι. 

Λίγο περισσότερο από 2 ώρες χρειάστηκε ο Τσιτσιπάς για να κάμψει την αντίσταση του άκρως ανταγωνιστικού Σονέγκο, για να «κλειδώσει» την 13η του παρουσία σε προημιτελικούς στην τρέχουσα σεζόν. 

Ο 23χρονος πρωταθλητής τελείωσε τον αγώνα με 78% σε κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς, αλλά και το πολύ υψηλό 68% στο δεύτερο. Το μοναδικό πρόβλημα στην εμφάνισή του ήταν ότι κατάφερε να πάρει μόνον τους δύο από τους συνολικά 10 πόντους για μπρέικ που είχε.

Πλέον, απέναντι στον 21χρονο Καναδό, Αλιασίμ, θα επιδιώξει να περάσει στους ημιτελικούς, στην αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM