Με ανατροπή στους «8» του Σινσινάτι ο Τσιτσιπάς

Με ανατροπή στους «8» του Σινσινάτι ο Τσιτσιπάς Facebook Twitter
0

Μία δύσκολη νίκη με ανατροπή, πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Σινσινάτι Όπεν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής επιβλήθηκε με 2-1 του Ιταλού Λορέντζο Σονέγκο (5-7, 6-3, 6-4) κι εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του τουρνουά.  Εκεί θα βρει απέναντί του τον Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, ο οποίος μετά από εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 6-4, 6-3 του φιναλίστ του εφετινού Wimbledon, Ματέο Μπερετίνι. 

Λίγο περισσότερο από 2 ώρες χρειάστηκε ο Τσιτσιπάς για να κάμψει την αντίσταση του άκρως ανταγωνιστικού Σονέγκο, για να «κλειδώσει» την 13η του παρουσία σε προημιτελικούς στην τρέχουσα σεζόν. 

Ο 23χρονος πρωταθλητής τελείωσε τον αγώνα με 78% σε κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς, αλλά και το πολύ υψηλό 68% στο δεύτερο. Το μοναδικό πρόβλημα στην εμφάνισή του ήταν ότι κατάφερε να πάρει μόνον τους δύο από τους συνολικά 10 πόντους για μπρέικ που είχε.

Πλέον, απέναντι στον 21χρονο Καναδό, Αλιασίμ, θα επιδιώξει να περάσει στους ημιτελικούς, στην αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σικουάνα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σηκουάνα

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, πρωταγωνίστησαν στην αρχή της τελετής έναρξης
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Λίγες ώρες πριν την Τελετή Έναρξης - Η Εθνική Μπάσκετ εδρεύει στη Λιλ όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου της και βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για Παρίσι
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη από την Έλενα Μπουζαλά

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά που έχει καλύψει ήδη τέσσερις διοργανώσεις και ετοιμάζεται για την πέμπτη απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις: τα all time classic αθλήματα, οι φετινές πιθανές ανατροπές, τα «σιγουράκια» της ελληνικής αποστολής, οι εκπλήξεις και πώς είναι τελικά να ζεις τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τόσο κοντά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ