ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

Με ανατροπή στους «8» του Σινσινάτι ο Τσιτσιπάς

Με ανατροπή στους «8» του Σινσινάτι ο Τσιτσιπάς Facebook Twitter
0

Μία δύσκολη νίκη με ανατροπή, πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Σινσινάτι Όπεν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής επιβλήθηκε με 2-1 του Ιταλού Λορέντζο Σονέγκο (5-7, 6-3, 6-4) κι εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του τουρνουά.  Εκεί θα βρει απέναντί του τον Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, ο οποίος μετά από εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 6-4, 6-3 του φιναλίστ του εφετινού Wimbledon, Ματέο Μπερετίνι. 

Λίγο περισσότερο από 2 ώρες χρειάστηκε ο Τσιτσιπάς για να κάμψει την αντίσταση του άκρως ανταγωνιστικού Σονέγκο, για να «κλειδώσει» την 13η του παρουσία σε προημιτελικούς στην τρέχουσα σεζόν. 

Ο 23χρονος πρωταθλητής τελείωσε τον αγώνα με 78% σε κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς, αλλά και το πολύ υψηλό 68% στο δεύτερο. Το μοναδικό πρόβλημα στην εμφάνισή του ήταν ότι κατάφερε να πάρει μόνον τους δύο από τους συνολικά 10 πόντους για μπρέικ που είχε.

Πλέον, απέναντι στον 21χρονο Καναδό, Αλιασίμ, θα επιδιώξει να περάσει στους ημιτελικούς, στην αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Αθλητισμός
0

ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Οι παίκτες της La Liga ετοιμάζουν διαμαρτυρία για τη διεξαγωγή αγώνα στη Φλόριντα

Αθλητισμός / Ισπανία: Οι παίκτες της La Liga ετοιμάζουν διαμαρτυρία για τη διεξαγωγή αγώνα στη Φλόριντα

Η απόφαση της λίγκας να διεξαχθεί ο αγώνας Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ στις 20 Δεκεμβρίου στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο από τους ποδοσφαιριστές όσο και από τους προπονητές των ομάδων
LIFO NEWSROOM
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η Ελλάδα γίνεται ξανά το κέντρο του κόσμου

Αθλητισμός / Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η Ελλάδα γίνεται ξανά το κέντρο του κόσμου

Η Ολυμπιακή Φλόγα, το φως που δεν σβήνει ποτέ, θα ανάψει ξανά στην Αρχαία Ολυμπία στις 26 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσει Λαμπαδηδρομία εννέα ημερών πριν καταλήξει στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στη συνέχεια ταξιδέψει στην Ιταλία
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ