Μαρινάκης: Έχω τη συνείδηση μου πεντακάθαρη

Μαρινάκης: Έχω τη συνείδηση μου πεντακάθαρη Facebook Twitter
3

Απάντηση σε όσα του προσάπτουν  με αφορμή την υπόθεση με τις διώξεις για κακουργηματικές ενέργειες στο ποδόσφαιρο, έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όπως δήλωσε βγαίνοντας από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μάλμε έχει την συνείδησή του καθαρή. Συγκεκριμένα είπε: "Θέλω να πω ότι ο Ολυμπιακός προχωράει δυνατά. Ο Μαρινάκης θα είναι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια. Όσα διαβάζουμε στις καθημερινές "δίκες", όλη αυτή η λάσπη και η παραπληροφόρηση δε μας αγγίζει. Οι βρωμιάρηδες θα πρέπει να ανησυχούν. Εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή, πεντακάθαρη.

Όλα αυτά θα τα ακούσετε και σε συνέντευξη Τύπου με χαρτιά. Όχι την κρίση του Μαρινάκη. Ό,τι πει θα υπάρχει κι ένα χαρτί, το οποίο θα είναι απόδειξη για ό,τι λέει. Είναι σημαντικό αυτό. Δεν το έχουμε δει στην Ελλάδα, θα το δούμε όμως σύντομα".

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
δεν ξέρω για'σας, εγώ τον πιστεύω πάντως.θεωρώ πως ΟΛΑ όσα έχουν έρθει στην δημοσιότητα σχετικά με αυτόν τα τελευταία 4μιση χρόνια είναι ψέμματα, ΟΛΑ.δεν είναι δυνατόν ένας καλός οικογενειάρχης, παγκοσμίου φήμης επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος, από εξαιρετική οικογένεια και με εξ'αγχιστείας δεσμούς με μια από τις σημαντικότερες πολιτικές οικογένειες της χώρας μας, να έχει διαπράξει όσα του καταλογίζουν.Στημένα παιχνίδια και παράνομοι στηχηματισμοί, σχηματισμός εγκληματικής συμμορίας που περιλαμβάνει δημοσιογράφους/διαιτητές/νυν & πρώην αστυνομικούς/αθλητικούς παράγοντες/πολιτικούς/δικαστικούς/εισαγγελείς/χούλιγκαν, οικονομικές παρατυπίες με τα εισιτήρια στο γήπεδο, διασυνδέσεις με την χρυσή αυγή, εμπλοκή στην μεταφορά ηρωϊνης, χρηματισμός ψηφοφόρων στις δημοτικές εκλογές, ξυλοδαρμοί σαν φυσικός και ηθικός αύτουργός, και πολλά άλλα που ενδεχομένως να ξεχνώ -διότι η σύγχισή μου από την αδικία είναι τεράστια-, είναι ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.