Φωτιά τώρα στου Ρέντη

Μαργκό Πινό: Ο σύντροφός της απαντά για την κακοποίηση- «Μου επιτέθηκε πρώτη»

Μαργκό Πινό: Ο σύντροφός της απαντά για την κακοποίηση- «Μου επιτέθηκε πρώτη» Facebook Twitter
0

Τη δική του εκδοχή για τις σοκαριστικές καταγγελίες της Ολυμπιονίκη του τζούντο, Μαργκό Πινό, έδωσε σε συνέντευξη Τύπου ο σύντροφός της, Αλέν Σμιτ, τον οποίο η Γαλλίδα αθλήτρια κατηγόρησε δημόσια ότι την ξυλοκόπησε.

Ο 38χρονος προπονητής αθωώθηκε από το δικαστήριο λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, αλλά η εισαγγελία άσκησε έφεση κατά της απόφασης.

«Έχουν το δικαίωμα να το κάνουν και το έκαναν. Αυτό που δεν μπορώ αντιθέτως να σεβαστώ, είναι το "λιντσάρισμα" από τα ΜΜΕ. Το Instagram και το Twitter είναι κάθε άλλο παρά δικαστήριο», δήλωσε ο Σμιτ, ο οποίος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου με μία μεγάλη μελανιά στη δεξιά πλευρά του προσώπου.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο για ενδοοικογενειακή βία, ο καυγάς με την Πινό, που έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή στο σπίτι τους, είχε ως αφορμή την απόφασή του να αναχωρήσει την επόμενη ημέρα για το Ισραήλ, προκειμένου να αναλάβει χρέη ομοσπονδιακού προπονητή στην εθνική ομάδα γυναικών της χώρας.

Σύμφωνα με τον Σμιτ, η Πινό του επιτέθηκε πρώτη και ακολούθως οι δυο τους πάλεψαν σαν σε αγώνα τζούντο, στη μέση του διαμερίσματος.

Η αθώωση του Σμιτ από το δικαστήριο και η δημοσιοποίηση της υπόθεσης χθες από την Μαργκό Πινό, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στον κόσμο του τζούντο, καθώς και στα social media, όπου πολλοί χρήστες κατηγορούν τη γαλλική δικαιοσύνη για υπερβολική επιείκεια απέναντι σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Σημειώνεται ότι η ισραηλινή ομοσπονδία τζούντο, μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τη συνεργασία της με τον 38χρονο προπονητή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

Φωτιά τώρα στου Ρέντη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος ο Ρουί Βιτόρια από τον Παναθηναϊκό μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Αθλητισμός / Τέλος ο Ρουί Βιτόρια από τον Παναθηναϊκό μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Η πρόκριση επί της Σαχτάρ και της Σαμσουνσπόρ που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στη League Phase του Europa League δεν στάθηκαν αρκετά για να αντισταθμίσει το απογοητευτικό ξεκίνημα στις εγχώριες διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Πίκρα Αταμάν παρά το ασημένιο της Τουρκίας στο Eurobasket: «Δεν βλέπω κάτι θετικό όταν χάνουμε»

Αθλητισμός / Πίκρα Αταμάν παρά το ασημένιο της Τουρκίας στο Eurobasket: «Δεν βλέπω κάτι θετικό όταν χάνουμε»

Μετά το τέλος του ματς στη συνέντευξη τύπου ο Εργκίν Αταμάν δεν είχε όρεξη για πολύ κουβέντα, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχασε ένα ματς που έλεγχε από την αρχή
LIFO NEWSROOM
Eurobasket 2025: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο

Αθλητισμός / Eurobasket 2025: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο

Ο 30χρονος σούπερ σταρ κοινοποίησε φωτογραφίες με τη μητέρα του, τα αδέρφια του, τη γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά και στιγμές από την πορεία της Εθνικής Ελλάδας μέχρι το βάθρο του Eurobasket
LIFO NEWSROOM