Marca: Ο Ρονάλντο θα υπογράψει στη σαουδαραβική Αλ-Νασρ - Το «αστρονομικό» ποσό στο συμβόλαιο

Marca: Ο Ρονάλντο θα υπογράψει στη σαουδαραβική Αλ-Νασρ «πριν το τέλος της χρονιάς» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA.
0

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα υπογράψει συμβόλαιο ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως με τον σαουδαραβικό ποδοσφαιρικό σύλλογο της Αλ-Νασρ πριν από το τέλος της χρονιάς σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca που επικαλείται η Daily Mail.

Το συμβόλαιο του 37χρονου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λύθηκε πριν μερικές ημέρες, αφού ο ίδιος καταφέρθηκε εναντίον του συλλόγου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Πιρς Μόγκαν.  

Το όνομά του για τον συγκεκριμένο σύλλογο είχε ακουστεί και πριν το Μουντιάλ του Κατάρ, ωστόσο, τότε αρνήθηκε να σχολιάσει δηλώνοντας επικεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο διεθνής Πορτογάλος απέρριψε τη μεταγραφή του στο σαουδαραβικό πρωτάθλημα το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, ελλείψει ενδιαφέροντος από κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, φαίνεται ότι τώρα θα κάνει τη μετακίνηση. 

Η Αλ Νασρ είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στη Σαουδική Αραβία, έχοντας στεφθεί εννέα φορές πρωταθλήτρια, με την πιο πρόσφατη διάκριση να έρχεται το 2019. Τόσο το 2020 όσο και το 2021, η Αλ Νασρ μπορεί να μην κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά κατάφερε να κατακτήσει το Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΝΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Πώς η απαγόρευση των τρανς γυναικών θα μπορούσε να επηρεάσει όλες τις γυναίκες αθλήτριες

Η νέα πολιτική της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για γενετικό έλεγχο των αθλητριών, που στοχεύει στον αποκλεισμό τρανς γυναικών, προκαλεί αντιδράσεις, καθώς ειδικοί και αθλήτριες προειδοποιούν ότι μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο τις τρανς και intersex γυναίκες, αλλά συνολικά τη συμμετοχή όλων των γυναικών στον αθλητισμό
THE LIFO TEAM
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, 94 - 101 : Σημαντικό διπλό για τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, 94 - 101 : Σημαντικό διπλό για τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ

Το πρώτο μέρος σημαδεύτηκε από τη μεγάλη ένταση στα 33.8 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, όταν Ναν και Ντόρσεϊ είχαν επεισόδιο μετά από επιθετικό φάουλ, με αποτέλεσμα αμφότεροι να αποβληθούν
THE LIFO TEAM