Μάντσεστερ Σίτι: O Μπεντζαμίν Μεντί κατηγορείται για βιασμούς και σεξουαλική επίθεση

Μάντσεστερ Σίτι: Συνελήφθη ο Μπεντζαμίν Μεντί, κατηγορείται για βιασμούς και σεξουαλική επίθεση Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μπεντζαμίν Μεντί συνελήφθη και είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση. 

Σε βάρος του 27χρονου Γάλλου ποδοσφαιριστή απαγγέλθηκαν τέσσερις κατηγορίες για βιασμό και μία για σεξουαλική επίθεση. Αυτές συνδέονται με τις καταγγελίες τριών ατόμων άνω των 16 ετών, σύμφωνα με τις αγγλικές αρχές. 

Τα καταγγελλόμενα περιστατικά φέρεται να συνέβησαν στο Τσέσιρ, στη βορειοδυτική Αγγλία, από τον Οκτώβριο του 2020 έως αυτό τον μήνα, ανακοίνωσαν οι αρχές. Ο Μεντί αναμενόταν να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον δικαστηρίου.  

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε ότι ο ποδοσφαιριστής τέθηκε σε διαθεσιμότητα, εν αναμονή της σχετικής έρευνας. Παράλληλα, ο σύλλογος γνωστοποίησε ότι δεν θα προβεί σε άλλο σχόλιο για την υπόθεση, μέχρι να ολοκληρωθεί η νομική διαδικασία.  

Ο Μπεντζαμίν Μεντί πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι από τη Μονακό το 2017, έναντι 71,32 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσό που αποτελούσε τότε ρεκόρ για αμυντικό. Επίσης είναι μέλος της εθνικής Γαλλίας. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Αθλητισμός / Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Η ανάρτηση Σενγκιούν για τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα σχόλια για τον Γιάννη, οι απειλές προς τη Μαράια, το live του Αντετοκούνμπο και το τέλος της κόντρας
LIFO NEWSROOM
Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

Αθλητισμός / Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

«Εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και έφυγα χαρούμενος», δηλώνει από τη δική του πλευρά ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
LIFO NEWSROOM