Απεργία της ΓΣΕΕ

Το μαγικό ταξίδι της Εθνικής τελειώνει εδώ

Το μαγικό ταξίδι της Εθνικής τελειώνει εδώ Facebook Twitter
14

Όλη η Ελλάδα είχε καθηλωθεί χθες το βράδι παρακολουθώντας τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας εναντίον της  Κόστα Ρίκα. Αν και έπαιξε σχετικώς καλύτερα (ειδικά στην παράταση), το τελικό αποτέλεσμα έκλινε εις βάρος της στα πέναλτι.

Η Κόστα Ρίκα προηγήθηκε στο σκορ αλλά η αποβολή του αμυντικού της Όσκαρ Ντουάρτε με δεύτερη κίτρινη κάρτα άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς.

 

Το μαγικό ταξίδι της Εθνικής τελειώνει εδώ Facebook Twitter

Η εθνική πίεσε χωρίς όμως να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες. H πίεση καρποφόρησε στις καθυστερήσεις του ματς με την ομάδα να ισοφαρίζει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και οδήγησε το ματς στην παράταση.

Μάλιστα πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή η Εθνική έχασε και μεγάλη ευκαιρία με τον Κώστα Μήτρογλου με εξ επαφής κεφαλιά που έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Κόστα Ρίκα.

Στην παράταση η Εθνική διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και έφτανε με αξιώσεις στην περιοχή των Κοσταρικανών. Στο 112' πέντε παίκτες της Εθνικής βγήκαν στην αντεπίθεση με μόνο δύο αντιπάλους και σπαταλήθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Στις καθυστερήσεις και της παράτασης χάθηκε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία με τον Κώστα Μήτρογλου και κάπως έτσι οδηγηθήκαμε στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Νάβας, ο τερματοφύλακας της Κόστα Ρίκα απέκρουσε το πέναλτι του Φάνη Γκέκα και στη συνέχεια ευστόχησε ο παίκτης της Κόστα Ρίκα κάνοντας το 5-3 και δίνοντας τη νίκη στην ομάδα της Κόστα Ρίκα.

 

Το γκολ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου

14

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ