ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Οπαδική βία: Ανοίγουν τα γήπεδα 13 Φεβρουαρίου, οι 3 ημερομηνίες- κλειδιά

Live οι ανακοινώσεις των μέτρων για την οπαδική βία Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Τα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας ανακοινώνονται αυτή την ώρα από τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Ενόψει του ανοίγματος των γηπέδων της Superleague τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, μετά από δύο μήνεςη κυβέρνηση ανακοινώνει δέσμη μέτρων για την οπαδική βία με τρίπτυχο το μότο «νομοθέτηση, κάμερες και ταυτοπροσωπεία».

Μέτρα για την οπαδική βία: Οι 3 ημερομηνίες - ορόσημο

Πρώτη ημερομηνία ορόσημο είναι η 13η Φεβρουαρίου, που ανοίγουν τα γήπεδα σε ένα νέο περιβάλλον. «Εάν πέσει στον αγωνιστικό χώρο επικίνδυνο αντικείμενο χωρίς δεύτερη σκέψη κλείνει το γήπεδο» διαμήνυσε ο αρμόδιος υφυπουργός

Δεύτερη ημερομηνία ορόσημο είναι η 6η Μαρτίου. Τότε ξεκινά μια νέα διαδικασία, όπου κανένα γήπεδο αν δεν προχωρήσει με την εγκατάσταση των καμερών δεν θα ανοίξει στις 7 Μαρτίου για τους φιλάθλους, διευκρίνισε ο Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι σήμερα θα εκδοθεί το αντίστοιχο ΦΕΚ για τις κάμερες.

Από τις 9 Απριλίου η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται με ταυτοπροσωπεία, δηλαδή με όνομα, επίθετο, διεύθυνση και τηλέφωνο. 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ