Λιονέλ Μέσι: Αποκάλυψε γιατί πανηγυρίζει με κινήσεις υπερηρώων – Μόνο εντός έδρας

Λιονέλ Μέσι: Αποκάλυψε γιατί πανηγυρίζει με κινήσεις σούπερ ηρώων – Μόνο εντός έδρας Facebook Twitter
Φωτ.: CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH/EPA
0

Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε τον λόγο που πανηγυρίζει με τις χαρακτηριστικές κινήσεις σούπερ ηρώων. Και αυτό μόνο στους εντός έδρας αγώνες της Ίντερ Μαϊάμι. 

Ο Λιονέλ Μέσι φόρεσε τη φανέλα της αμερικανικής ομάδας φέτος και ξεχωρίζει ήδη με τις εμφανίσεις του. Έχει σκοράρει εννέα γκολ, από τις πρώτες του έξι συμμετοχές, και στους τελευταίους αγώνες πανηγυρίζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Μέχρι στιγμής έχει πανηγυρίσει σαν τον Thor, τον Black Panther αλλά και τον Spiderman. Ο λόγος, τα παιδιά του. 

Ο Αργεντίνος σταρ του ποδοσφαίρου έχει τρία αγόρια, τον 10χρονο Τιάγκο, τον 7χρονο Ματέο και τον 5χρονο Τσίρο, που δεν χάνουν κανέναν από τους εντός έδρας αγώνες του. Ο Ματέο, μάλιστα, έχει γίνει ευρέως γνωστός καθώς συνηθίζει να υποστηρίζει πάντα την αντίπαλη ομάδα από τον πατέρα του, ακόμα και από την περίοδο που ήταν στην Μπαρτσελόνα. 

Τα απογεύματα ο Μέσι και τα παιδιά τους βλέπουν ταινίες με σούπερ ήρωες και κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα για τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό. 

«Τα τρία παιδιά μου είναι σε διακοπές, δεν έχουν επιστρέψει στο σχολείο ακόμα, έτσι κάθε βράδυ βλέπουμε ταινίες με υπερήρωες. Είχαν την ιδέα και μου είπαν κάθε φορά που σκοράρω να κάνω έναν πανηγυρισμό με κίνηση σούπερ ήρωα». 

Αλλά, αυτό αφορά μόνο τους αγώνες στο Μαϊάμι, όταν θα μπορούν να να τον δουν και να απολαύσουν μαζί τη στιγμή. 

Με πληροφορίες από The Sun

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ