Ο Μίκαελ Σουμάχερ εισήχθη σε νοσοκομείο του Παρισιού για να υποβληθεί σε «μυστική θεραπεία», μετέδωσε η γαλλική εφημερίδα Le Parisien.

 

Ο πρώην πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 έγινε 50 ετών στις 3 Ιανουαρίου αλλά δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τότε που έπαθε το ατύχημα στο σκι, ενώ βρισκόταν στις γαλλικές Άλπεις, πριν από πέντε χρόνια, το οποίο και του προκάλεσε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές βλάβες, αφήνοντάς τον σε κώμα για πολλούς μήνες.

 

Σύμφωνα με την Le Parisien, που δεν αποκάλυψε τις πηγές της, ο Σουμάχερ εισήχθη στο νοσοκομείο Πομπιντού στο νοτιοδυτικό Παρίσι το απόγευμα της Δευτέρας. Η εφημερίδα αναφέρει πως ο πρώην πρωταθλητής θα υποβληθεί σε θεραπεία, που βασίζεται στην «μετάγγιση βλαστοκυττάρων» από τον Γάλλο χειρουργό Philippe Menasche.

 

Εκπρόσωπος του Σουμάχερ δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής την είδηση.

 

Ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου 2013 ενώ έκανε σκι εκτός πίστας στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων. Αν και φορούσε κράνος, το χτύπημα σε βράχο ήταν εξαιρετικά σοβαρό, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

 

Τον Ιανουάριο η οικογένειά του είχε αναφέρει μέσω επίσημης ανακοίνωσης πως ο Μικαέλ Σουμάχερ «βρίσκεται στα καλύτερα χέρια».

 

Με πληροφορίες από Reuters/ Le Parisien