Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ - Νίκησε τον Ολυμπιακό με γκολ στο 90'

Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ - Νίκησε τον Ολυμπιακό με γκολ στο 90' Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2021 αναδείχτηκε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με γκολ στο τελευταίο λεπτό και κατακτώντας το όγδοο Κύπελλο στην ιστορία του. 

Σε ένα άδειο, λόγω κορωνοϊού, ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 36΄με πέναλτι του Βιερινία, το οποίο είχε κερδίσει ο Σβαμπ από ανατροπή του Εμβιλά.

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στο 50' με το γκολ του Γιαν Εμβιλά, φέρνοντας την ισοφάριση.

Ο Δικέφαλος βρήκε γκολ στο 90' με την χρυσή αλλαγή του Γκαρσία, τον Κρμέντσικ και έφτασε στον τίτλο, στερώντας παράλληλα από τους «ερυθρόλευκους» το νταμπλ. Τα πανηγύρια των ανθρώπων του «Δικεφάλου» ήταν έξαλλα μετά το τέλος του αγώνα.

Μαρτίνς: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες»

Στις ευκαιρίες που είχαν οι ποδοσφαιριστές του, αλλά δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, που κρίθηκε με 2-1 υπέρ του δικεφάλου με το γκολ του Κρμέντσικ στο 90ό λεπτό.

«Ο τελικός κρίθηκε στο γεγονός ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Στο τέλος δεχθήκαμε το γκολ, που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, θέλαμε να φύγουμε με το τρόπαιο, δεν το καταφέραμε, ξεκινάμε την προετοιμασία της νέας χρονιάς» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε για την αλλαγή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο πρώτο ημίχρονο, λόγω του τραυματισμού του:

«Δεν νομίζω ότι η αλλαγή του μας επηρέασε, παίξαμε καλά, είχαμε κυριαρχία, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ περίμενε το λάθος του Ολυμπιακού κι αυτό έκανε».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM