Κριστιάνο Ρονάλντο: Η ανάρτηση στο Instagram μετά την απόφαση Σάντος- Τι απαντά ο προπονητής

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η ανάρτηση στο Instagram μετά την απόφαση Σάντος- Τι απαντά ο προπονητής Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει συνηθίσει να κάθεται στον πάγκο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα σε ένα παιχνίδι με την Πορτογαλία σε μεγάλη διοργάνωση (Παγκόσμιο Κύπελλο, Euro) για πρώτη φορά από το 2008 (επίσης εναντίον Ελβετίας).

Ωστόσο η απόφαση του Φερνάντο Σάντος να τον αφήσει χθες εκτός ματς και να δώσει φανέλα βασικού στον 21χρονο φορ της Μπενφίκα, Γκονσάλο Ράμος, δικαίωσε απόλυτα τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Πορτογαλίας. 

Ο CR7 μπήκε αλλαγή στο 73ο λεπτό, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει δίχτυα. Αίσθηση προκάλεσε η αποχώρηση του από το γήπεδο, τη στιγμή που η υπόλοιπη ομάδα πανηγύριζε με τους φιλάθλους στις κερκίδες τη μεγάλη νίκη.Με ανάρτηση του πάντως στα social media έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας και του στόχου για την κατάκτηση του τροπαίου:

«Απίστευτη μέρα για την Πορτογαλία, με ιστορικό αποτέλεσμα στη μεγαλύτερη διοργάνωση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Επίδειξη πολυτελείας μιας ομάδας γεμάτη ταλέντο και νιάτα. Συγχαρητήρια στην εθνική μας ομάδα. Το όνειρο είναι ζωντανό. Μέχρι το τέλος. Πάμε, Πορτογαλία!».

Σάντος: «Έχω εξαιρετική σχέση με τον Ρονάλντο»

«Έχω πολύ στενή σχέση μαζί του. Η ανθρώπινη πτυχή της σχέσης μας, δεν παρερμηνεύθηκε ποτέ», επεσήμανε ο Φερνάντο Σάντος, λίγο μετά την νίκη της Πορτογαλίας επί της Ελβετίας με 6-1 για τους «16» του Μουντιάλ.

Οπως ήταν φυσικό, η απόφαση του Πορτογάλου ομοσπονδιακού τεχνικού, ν' αφήσει εκτός αρχικής 11άδας τον Κριστιάνο Ρονάλντο -για πειθαρχικό παράπτωμα- σχεδόν «μονοπώλησε» το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, απ' όλες τις απόψεις. Τόσο στην κυκλοφορία, όσο και στην κατοχή της μπάλας, με αυτοπεποίθηση. Η ενότητά μας στην προπόνηση αντικατοπτρίσθηκε στο γήπεδο. Μερικές φορές δεν λειτουργεί, αλλά σήμερα λειτούργησε. Τώρα θα προετοιμασθούμε για να αντιμετωπίσουμε το Μαρόκο σε τέσσερις ημέρες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υιοθετήσουμε την σωστή στρατηγική. Σχετικά με τον Κριστιάνο, έχω ήδη μιλήσει. Αυτά τα θέματα έχουν λυθεί, είναι παρελθόν. Μπήκε στο γήπεδο με πολλή αποφασιστικότητα. Εγώ, σκέπτομαι αυτήν την ομάδα ως σύνολο», είπε ο Σάντος.

Και πρόσθεσε: «Έχω πολύ στενή σχέση μαζί του. Τον ξέρω από τα 19 του και έχουμε αναπτύξει μια δυνατή σχέση. Η ανθρώπινη πτυχή δεν παρεξηγήθηκε ποτέ. Είμαι προπονητής, είναι παίκτης, ξέρει τι να κάνει κατά την διάρκεια του αγώνα. Για εμένα είναι πολύ σημαντικός παίκτης στην εθνική ομάδα».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ