Κάντας Πάρκερ: Η σταρ του WNBA αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε τη σύντροφό της και περιμένουν μωρό

Κάντας Πάρκερ: Η σταρ του WNBA αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε τη σύντροφό της και περιμένουν μωρό Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Η σταρ του WNBA Κάντας Πάρκερ μοιράστηκε με τους followers της κάποια υπέροχα προσωπικά νέα. Περιμένει μωρό με τη σύντροφό της, με την οποία έχει παντρευτεί, όπως αποκάλυψε. 

Η 35χρονη μπασκετμπολίστρια δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες με τη σύντροφό της, Άνια Πετράκοβα, που φαίνεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αλλά και από τον γάμο τους. 

«Πριν από δύο χρόνια παντρεύτηκα την καλύτερη φίλη μου μπροστά σε στενούς συγγενείς και φίλους. Η καρδιά μου θα μπορούσε να εκραγεί. Έκλαιγα σαν μωρό», έγραψε στην ανάρτηση της η Κάντας Πάρκερ. 

Κάντας Πάρκερ: Η σταρ του WNBA αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε τη σύντροφό της και περιμένουν μωρό Facebook Twitter

«Αυτό το ταξίδι δεν ήταν εύκολο. Είμαι υπερήφανη για εμάς και για αυτό που έχουμε δημιουργήσει και για το πώς έχουμε εξελιχθεί, ατομικά και μαζί. Σε ευχαριστώ γιατί πάντα αγαπάς την Λέιλα σαν δική σου, που είσαι η ηρεμία μου, η υποστήριξή μου, η φωνή της λογικής μου, τα γέλια μου, οι αγκαλιές μου, ο χορός μου στη βροχή, η ευτυχία μου το σπίτι μου...», έγραψε ακόμη, δηλώνοντας την αγάπη της για τη σύντροφό της. 

Στη συνέχεια, αποκάλυψε το μεγάλο νέο. «Πάντα ονειρευόμασταν να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας… είναι σουρεαλιστικό ότι τώρα έρχεται ένα μωρό. Η Λέιλα είναι ενθουσιασμένη που θα γίνει μεγάλη αδελφή», έγραψε. 

Κάντας Πάρκερ: Η σταρ του WNBA αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε τη σύντροφό της και περιμένουν μωρό Facebook Twitter
Κάντας Πάρκερ: Η σταρ του WNBA αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε τη σύντροφό της και περιμένουν μωρό Facebook Twitter

«Δεν θα μπορούσες να είσαι πιο όμορφη. Λάμπεις, ενώ κατανοείς ότι πρέπει συνέχεια να αγαπώ, να φιλάω και να μιλάω στην κοιλιά σου και ναι να βάζω Jay-Z για το μωρό», συνέχισε, δηλώνοντας ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει αυτό το νέο κεφάλαιο με τη σύντροφό της. 

Η αρχηγός των Chicago Sky, που βοήθησε την ομάδα της να κατακτήσει για πρώτη φορά το πρωτάθλημα του WNBA την προηγούμενη σεζόν, ήδη έχει μια κόρη 12 ετών, την Λέιλα. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ