ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ιππασία: Είκοσι χρόνια μετά τη μητέρα της, η Ιόλη Μυτιληναίου προκρίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Ιππασία: Είκοσι χρόνια μετά τη μητέρα της, η Ιόλη Μυτιληναίου προκρίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ
0

Η Ιόλη Μυτιληναίου εξασφάλισε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το προσεχές καλοκαίρι, στην υπερπήδηση εμποδίων της ιππασίας.

Η Ελληνίδα αθλήτρια συγκέντρωσε την απαραίτητη βαθμολογία στο ολυμπιακό ranking list που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου και εξασφάλισε για τα ελληνικά χρώματα μια από τις δύο θέσεις από το Group C που δίνουν πρόκριση στο ατομικό της υπερπήδησης εμποδίων.

Μάλιστα, η 25χρονη πρωταθλήτρια Ελλάδας του 2017 συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση, αφού η μητέρα της, Χάνα Μυτιληναίου, είχε συμμετάσχει με τα ελληνικά χρώματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ξανά στην ιππασία.

Οι αγώνες της Αθήνας ήταν οι τελευταίοι με ελληνική συμμετοχή στο συγκεκριμένο άθλημα μέχρι η Ιόλη Μυτηλιναίου να πάρει μία ιστορική πρόκριση.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Ο καρκίνος μού έμαθε να χαίρομαι τη ζωή»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Ο καρκίνος μού έμαθε να χαίρομαι τη ζωή»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ