Η Σερένα Γουίλιαμς επιστρέφει στα τερέν αλλά δεν αποκαλύπτει το μυστικό της

Η Σερένα Γουίλιαμς επιστρέφει στα τερέν αλλά δεν αποκαλύπτει το μυστικό της Facebook Twitter
EPA
0

Στην οικογενειακή ζωή αφιερώθηκε η Σερένα Γουίλιαμς, μετά την ήττα που είχε γνωρίσει στον τελικό του US Open από την γιαπωνέζα Ναόμι Οσάκα με 6-2 και 6-4.

Η διάσημη Αμερικανίδα επέλεξε να κάνει ένα διάλειμμα, μετά και το επεισόδιο στον συγκεκριμένο αγώνα, όπου είχε διαμαρτυρηθεί έντονα στον διαιτητή Κάρλος Ράμος.

Από τότε, πέρασαν αρκετοί μήνες και πλέον η κορυφαία αθλήτρια είναι αποφασισμένη να επιστρέψει και να βελτιώσει σημαντικά την θέση της στην κατάταξη της WTA, καθώς τώρα βρίσκεται στο Νο 16.

«Ανυπομονώ για την χρονιά που έρχεται. Εχω σημαντικούς στόχους για το 2019. Ομως προτιμώ να τους κρατήσω για τον εαυτό μου. Και έχω την εντύπωση πως, εάν προστατεύσω το μυστικό μου, αυτό θα με βοηθήσει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου», δήλωσε η Γουίλιαμς, που θα διεκδικήσει την κατάκτηση του Αυστραλιανού Open.

Η 37χρονη τενίστρια θα ξαναπατήσει στο τερέν στις 27 Δεκεμβρίου, στο Αμπου Ντάμπι, όπου θα δώσει αγώνα επίδειξης, με αντίπαλο την αδελφή της, Βίνους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αγγλία αποκλείει τις τρανς αθλήτριες και από το γυναικείο κρίκετ

Αθλητισμός / Η Αγγλία αποκλείει τις τρανς αθλήτριες και από το γυναικείο κρίκετ

Το Συμβούλιο Κρίκετ της Αγγλίας και της Ουαλίας (ECB) αποφάσισε ότι «μόνο οι γυναίκες που το βιολογικό τους φύλο είναι γυναικείο» θα μπορούν να συμμετέχουν στο κρίκετ γυναικών και νεανίδων
LIFO NEWSROOM
Αντετοκούνμπο: «Απαράδεκτο να με βρίζει ο πατέρας του Χάλιμπερτον»

Αθλητισμός / Αντετοκούνμπο: Όταν έρχεσαι από το τίποτα και δουλεύεις όλη σου τη ζωή, είσαι ταπεινός

«Η μητέρα μου όταν πήραμε το πρωτάθλημα, φοβόταν να μπει στο γήπεδο για να με αγκαλιάσει» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σχολιάζοντας το επεισόδιο με τον πατέρα του Χάλιμπερτον
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ