Η σαρκαστική ανάρτηση του Πογκμπά μετά την απόλυση Μουρίνιο και ο λόγος που η φωτογραφία τελικά εξαφανίστηκε

Η σαρκαστική ανάρτηση του Πογκμπά μετά την απόλυση Μουρίνιο και ο λόγος που η φωτογραφία τελικά εξαφανίστηκε Facebook Twitter
0

Φωτογραφία του με έντονο σαρκαστικό και γεμάτο υπονοούμενα μειδίαμα ανέβασε ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αμέσως μόλις έγινε γνωστή η απόλυση του προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο.

Στην ανάρτηση, την οποία κατέβασε μετά από λίγη ώρα, προφανώς επειδή του επισημάνθηκε ο εξαιρετικά άκομψος τρόπος της χειρονομίας του, είχε προσθέσει και την ατάκα «Βάλτε λεζάντα!» ("Caption this!").

Οι σχέσεις του ιδιοσυγκρασιακού Πογκμπά με τον ακόμα πιο ιδιοσυγκρασιακό Πορτογάλο προπονητή υπήρξαν ιδιαίτερα τεταμένες στο μεγαλύτερο διάστημα των δύομιση χρόνων παραμονής του Μουρίνιο στην ομάδα της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, η διοίκηση της οποίας ανακοίνωσε ότι θα πορευτεί προσωρινά με υπηρεσιακό μάνατζερ.

Στο μικρό χρονικό διάστημα που έμεινε το ποστ, πρόλαβε να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με πιο χαρακτηριστικές αυτές του παλαίμαχου της ομάδας Γκάρι Νέβιλ που ζήτησε από τον Γάλλο σταρ να βάλει ο ίδιος λεζάντα στην απόδοση και τη συμπεριφορά του και του γνωστού δημοσιογράφου και παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν που αποκάλεσε τον Πογκμπά «αυτάρεσκο, τοξικό, παλιμπαιδίζον μαλακισμένο που διάλεξε τη χειρότερη στιγμή για να κάνει τον έξυπνο».

Ωστόσο η Adidas,ο σπόνσορας του άσου έσπευσε να δώσει διευκρινίσεις (ή και να καλύψει) τον Πογκμπά λέγοντας πως η φωτογραφία  ήταν προγραμματισμένο να ανέβει ως μέρος πληρωμένης καμπάνιας και πως αφαιρέθηκε γιατί δημιουργούσε λάθος εντύπωση.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM