Η πρώτη μαζορέτα του ΝFL που γονάτισε στον εθνικό ύμνο

Η πρώτη μαζορέτα του ΝFL που γονάτισε στον εθνικό ύμνο Facebook Twitter
0

Μια μαζορέτα των San Francisco 49ers γονάτισε κατά τη διάρκεια του αμερικανικού εθνικού ύμνου, και έγινε η πρώτη του κινήματος διαμαρτυρίας που ξεκίνησε ο αθλητής Colin Kaepernick για την ευαισθητοποίηση σχετικά με το ρατσισμό και την αστυνομική βία.

Η γυναίκα φαίνεται να γονατίζει πριν το παιχνίδι της ομάδας κατά των Oakland Raiders την Πέμπτη, σύμφωνα με μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Twitter και αναφορές.

Η μαζορέτα, η οποία δεν έχει ακόμη κατονομαστεί, εκτιμάται πως είναι η πρώτη του NFL που προχωρά σε μια διαμαρτυρία κατά τη διάρκεια του ύμνου, ανέφεραν πολλά μέσα ενημέρωσης.

Το γονάτισμα κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου ξεκίνησε το 2016 από τον Kaepernick. Ο Kaepernick έφυγε από τους 49ers μετά το 2016 και δεν έχει ακόμα υπογράψει σε άλλη ομάδα ενώ ισχυρίστηκε ότι οι ιδιοκτήτες του NFL έχουν συνωμοτήσει εναντίον του.

Ο Τραμπ επέκρινε τον αθλητή αλλά και τους άλλους παίκτες που γονάτισαν καλώντας τους ιδιοκτήτες των ομάδων να τους απομακρύνουν.

Μαζορέτες για ποδοσφαιρικές ομάδες κολεγίων έχουν γονατίσει κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου, αλλά αυτή η γυναίκα είναι η πρώτη που το κάνει σε μεγάλη ομάδα του NFL και είναι σίγουρο πως σε λίγες ώρες όλοι θα μιλάνε για την κίνησή της.

Οι εκπρόσωποι των 49ers δεν έχουν σχολιάσει ακόμη το περιστατικό.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ